escmrk merviskoooo ne zaman eve biri gelcek olsa öyle toparlanıyorum ayıplamasın diye 😂 eşimde iyi ki misafir geliyo eve yoksa toplamıcan diyo 😂
merviskoooo escmrk haha bazen ben de misafir geliyor gibi düşün merve hadi kalk diyorum😂😂😂 ama gercekci olmuyor ya
escmrk merviskoooo kaynanam sağolsun yanda oturuyo 2 günde 1 yemekte ondayım ne yemek var ben yemek yapmadım diye pıtı pıtı gidiyorum 😂
merviskoooo escmrk tavsiye eder misin yakin oturmayi. Biz de ev almayi düşünüyoruz acaba diyorum kaynanamların ordan mi alsak yardima faln gelir ben giderim sonra diyorum boşver ne kadar yakin o kadar sıkıntı, bilemedim avantajı mi cok dezavantajı mi
escmrk merviskoooo kaynanam 41 yaşında ben 26 yaşındayım iyi anlaşıyoruz kızı gibi sever. Başta zorlandım çat kapı geliyordu gece gündüz demeden ama açıkça konuştum her zaman müsait olmuyoruz diye ondan sonra aramadan mesaj atmadan uğramaz oldu herşeyi konuşabilmek lazım şükür anlayışla karşıladı. Eşimin daha askerliği var o zamana kadar burda kalırız onların zararından çok faydası var. Tabi herkes bir olmuyo. Ablamda kaynanasıyla aynı sokakta oturuyo herşeylerine karışır o yüzden şimdi görüşmüyor mesafe koydu arasına. Her gün orda kalsam daha çok sevinirler 2 gün gitmezsem baba bile soruyo özledik niye gelmiyo diye. Biraz uzattım ama herkes bir olmuyo işte. Şimdi aranız nasıl peki?
2miniginannesi merviskoooo ya bu ben değil mi 😃 resmen bütün yorumları okudum gülüyorum şu an kaynanamgile gidince ben yaparım ederim annemlere gidince yerimden kalkmam evimde zaten hiç bir iş yaptığım yok 31 haftalık hamileyim hamile kaldigimdan beri evi süpürüp silmisligim yoktur sadece yemek ve bulaşık o kadar arada bir de ütü sağolsun diğer bütün işleri eşim yapar 26 aylık birde oğlum var ona rağmen çoğu zaman yan gelip yatıyorum oğlum da artık babasından göre göre temizlik yapıyor 😃😃
merviskoooo 2miniginannesi yalnız değiliz 🤭 ama benim eşimde de pek iş yok bardağını mutfaga koymaya üşenir o derece benden bekler, siz yine eşten yana şanslıymışsız😁
Buketkucuk merviskoooo ben ilk dört ayım boyunca öyleydim. Tabii kusmalarım, bulantılarımda etkiliyordu ama genel olarak halsizdim. Beşinci ayıma girdiğim gibi bir enerji geldi, şuan 32+1 haftalığım hala çok enerjiğim şükür🙈😂
Esraismail99 Ben anneme taşındım artık hiç bişey yapasım gelmiyordu yemek bile. Yapamıyodum sonra eşim dedi böyle olmicak annem de yakın oturunca dedik gidelim orda kalalım 😂
merviskoooo Esraismail99 eşiniz anlayışlıymış gene benim eşim kendi annesigilde bile kalmaz illa evimizde durcaz
benaslindayohum merviskoooo daha 26 olmadigim halde öyleyim sesli bi ortama bile gelemiyorum 1 saat maruz kalsam hemen yorulup uykum geliyor hicbirssy yapmiyorum halbuki ama😂🙈
aannepandaa Minnosunannesiii şimdi bende dedim koş koş hareket ediyo diye durdu hemen. Kızım bu baban ona cilve yapabilirsin diyoeum yokk 🤣🤣 neyse doğunc veririz ellerşne iyice hissederler gece uyandıklarımda bilhassa 🤣🤣
Minnosunannesiii aannepandaa almazlar ki 🤣 benimki söz verdi bakacam diye tütün zamanına denk geliyor ee adam gece yok tütün ekme de gündüz de uyuyacak napacağımı bilmiyorum 🤣
Minik1portakal Minnosunannesiii benim bebeğim erkek 28. Haftadayız bende öyleyim 🤗 cinsiyetle alakalı değildir bence bu durum 😊 bende aynıyım, en çok sıkıldığım şeyde yemek mevzusu 😂
Minnosunannesiii Minik1portakal yemek yemek mi yoksa yemek yapmak mı 🤣🤣🤣 ben yerken zevk alıyorum tani kullandığım ilaçlar sayesinde yoksa yemek yemekte yememekte tam Bi zulüm olmuştu ama yapma konusu tam Bi felaketttyy felakettt
aannepandaa Minnosunannesiii benmkide 3 vardiye çalışıyor.. 😁 uykuyada bayılırr. Amaa yapcak bişi yok.. 🤣🤣
Minik1portakal Minnosunannesiii tabiki yemek yapmak 😂 yerken zevkle yiyorum bende 🙈 keşke hergün biri yemeğimi yapsa 🤭 ne yapayım düşüncesi bile yoruyo beni 😂😬
merviskoooo Minik1portakal uff valla bende zorlama yapıyorum yemegi isteksiz yapınca da yansıyor yemeklerde de lezzet kalmadı ama napiyn onu yaptığıma da dua etsin adam :)))