merviskoooo aannepandaa ohh sen yine kurtuluyorsun az kalmış şafak temizlik de yapılmış zafer yakındır Allah yardımcın olsun
aannepandaa merviskoooo evet benimde tek tesellim bu. Normalde 16 nisan felan doğum ama doktorum o kadar beklemez gibi dedi. Nisanın işk haftası gelir dedi. Hem hareketlerine bayılıyorum ayrılasın yok. Hemde bir an evvel kucağımda koklayayım diyorum..
Minnosunannesiii merviskoooo ay ahahahaa sesli güldüm ben evde Bi parça bulaşık yıkamam asla ama burda makinayı atmıyorum hepsini elde yıkıyorum bulaşıkçı başı kesildim 🤣🤣 insan Bi çekiniyor şimdi makinaya atamıyorum burda ama kendi evimde asla affetmem 🤣🤣🤣 işte sonra da adam inanmıyor amannn kara yere inanmasın 🤣🤣🤣 rabbim vicdansız etmesin bizleri yarın öbürgün bizde bu hale gircez ayaklarımız ağrıyacak dizlerimin kreç tutacak Bi ah vah etmeyelim etme bulma dünyası boşuna dememişler bugün onlara yarın bizlere inşaallah
merviskoooo Minnosunannesiii haklısın canım doğru diyorsun hayırlı gelinlerimiz hayırlı kızlarımız olur insallah bizim de ne ekersen onu biçersin
Candice07 merviskoooo benim yolum uzun oldugundan erkenden geldim ben annemin yanına(32.haftamda). Uçak yolculugu olacagı için. Daha 22 gunum var doguma 😏 Bir nevi bende kactım valla. Üzgünüm eşimi orda tek (kedi ve kuşla) bıraktığım için ama birazda kendimi düşünmek istiyorum.
merviskoooo Candice07 iyi yapmışsınız hayat müşterek napcan birbirini idare etmeli eşler insallah kolay geçer doğumunuz sağlıkla kucağınıza alırsınız
merviskoooo pia34 ben bi gitsem memlekete annem bebek gibi bakar bana tam aradığım yer ama gidemiyorum. Ama simdi düşününce bak üzüldüm ya, kaynanama gidince kiyamiyorum onun evinde mecbur kalkip hep yapıyorum, ama kendi anneme kıyıyormuşum ben :( canim anam..
Minnosunannesiii aannepandaa hahaahahaa benim ki çok fena beni hep yalancı çıkarıyor 31. Haftadayız yeminle babası daha bir tekmeyi hissetti başka yok 🤣 aha şimdi de içerde top oynuyor sankii baba gelince sesini duyunca bu kız put kesiliyor ses seda yok 🤣🤣🤣 bende daha dün gece kocama dedim hahaayyyy kızım seni sevmiyor ben çok şanslıyım onu hep hissediyorum ama sen gelince kızım susuyor kıpırdamıyor dedim🤣🤣 babamız da diyo ki sevgisizlikten değil korkudan akıllı duruyor babayım ben borumuyum diyo korkacak sesimi duyunca eli ayağı titretecek sesi çıkmayacak tabi ki diyor 🤣🤣🤣 hoşşt ordan dedim kızımı korkuyla değil sevgiyle büyütwcwksin valla uçarım burdan sana dedim 🤣🤣🤣🤣
aannepandaa Minnosunannesiii şimdi bende dedim koş koş hareket ediyo diye durdu hemen. Kızım bu baban ona cilve yapabilirsin diyoeum yokk 🤣🤣 neyse doğunc veririz ellerşne iyice hissederler gece uyandıklarımda bilhassa 🤣🤣
Aysuncba merviskoooo yaa ben şuan 33 haftalığım sabah uyanıyorum kahvaltı yapıyorum geri yatıyorum elim yüzümnhep şişti asla kalkmak istemiyorum
merviskoooo Aysuncba benim de şimdiden şişmeye başladı ya, aslinda kendimizi zorlamamiz lazim yattıkca daha cok şişiyormuş yürüyüş şart
Candice07 merviskoooo Kesinlikle öyle, bu arada 40ım cıkana kadar da burdayım 🤭 biraz şeyini çıkaracağım gibi 😁 Amin amin 🙏 hepimiz için insallah 🤗
Busemestan merviskoooo Benimde kız ben de öyleyim hemen hemen her gün yatıyorum yemek bile zor yapıyorum haftanın bir günü bir enerji geliyor o gün yapabildigim kadar iş yapıyorum diğer günler sürekli yatmakla geçiyor inşallah doğumdan sonra düzelir
escmrk merviskoooo al bendende o kadar sabah kalkıp bi şeyler yedim tekrar uyumuşum yataktan kalkasım yok
merviskoooo escmrk burda belki biri motive eder diye yazmıştım ama gelen yorumlardan sonra daha cok yatasım geldi😂😂
escmrk merviskoooo ne zaman eve biri gelcek olsa öyle toparlanıyorum ayıplamasın diye 😂 eşimde iyi ki misafir geliyo eve yoksa toplamıcan diyo 😂
3851 merviskoooo valla aynen diom hadi kalk evini guzelce temizle yemwgini yap diom ama yok olmuyo kalkamiom koltuktan ya🤣😂
Senemunlu merviskoooo aaa bu ben :D ama evde 1.5 yasinda cocuk var mecbur kalkiyorum surune surune :Dd