BRUTAL-BETTY Evet kızlar 13+3 haftalık hamileyim sizler kaç haftalık siniz cinsiyetiniz belli oldu mu.
EsraOezbk BRUTAL-BETTY 31+5 haftalik 58 günümüz kaldi bir oglum olucak insallah 💙 rabbim yavrularimizi kucagimiza saglikla almayi nasip etsin insAllah
BRUTAL-BETTY Semaballi tahmin de bulundu mu peki doktor canım bana 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 13+2 yani dün de kıza çok benziyor dedi 🙈
Papl BRUTAL-BETTY en son 12+3 de gittim canım ikili tarama yaptırmak için ama malesef benim bebiş bacaklarını kenetledi arkasını döndü doktorum tahmin edemedi 😂😂 çok erken dedi birde 😂 ama ben meraktan duramıyorum 🤣
BRUTAL-BETTY Pamugunannesi1 yaaa bizimki niye belli olmuyor acaba sadece tahmin yürütüyor doktor🙈 Allah’ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Semaballi BRUTAL-BETTY Yok canm hiç tahminde bulunmadı ben 15 veya 16 haftalıkken gidip kesin cinsiyet öğrenicem😊
Pamugunannesi1 BRUTAL-BETTY Doktor kafa ve kemik yapısına göre tahminde bulundu %90 erkek dedi (12+4 oldum kontrolümü) babası odaya girince fındığını belli etti %99 erkek oldu 🤗 Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🧸
Elifdikel BRUTAL-BETTY 11 haftalıkken kıza benzetmişti doktorum yarın 12+2 oluyorum tekrar gidicem bakalım hayırlısı :)
BRUTAL-BETTY Wonderwoman yaaa Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Bir şey kalmamış doğuma
Minnosunannesiii Wonderwoman ay maşaallhhh ilk haftslarımdayken şöyle 30ları filan acaba görürmüyüm diyordum 🤣🤣🤣 şimdi de 37-38 leri görürmüyüm diyorum 🤣🤣🤣🤣 o haftalara gelincede herhalde Acaba doğumu görebilecek iyim dicem