Melek_Erten Kızlar 21+6 yım covid testim pozitif çıktı. Doktorum gobekten iğne, parol bide c vitamini verdi ama çok fena bel agrisi var acaba normal hamilelikte olan bisey mi yoksa virus dolasıyla mı bilgisi olan varmi? Covid in hicbir belirtisi yok bende.
zynb_ozkn Melek_Erten merhaba 32. haftamda bende covit oldum sadece hafif bir grip olmuştum ve tat ve koku duyularım gitmişti iğne kullandım bende 4 tane falan onun dışında hiç bişey kullanmadm korkma canım hşç bişeu olmuyor atlatırsın inşallah
Mutiess Melek_Erten Bende oldum atlattım genel de korona nedeniyle benim her yerim ağrıdı omuzlarım belim kemiklerim göğsüm her yerim🙏🏻 Ve sıfır ilaçsız atlattım bana hiç ilaç vermediler 😔
Ozlemyuksel58 Melek_Erten öksürükten boğuluyorum. Az önce aile hekimini aradım. Bu şekilde devam ederse hastaneye yatmak zorunda kalırsın dedi
Brcklc @Melek_Erten çok geçmiş.olsun canim valla bende çok korkuyorum belkide bizdede var belirtisiz yaşıyoruz.bide grip olsanda çivit teşhisi konuluyor anlamadım.umarim hemen atlatırsın🙏
Melek_Erten Brcklc çok tsk ederim bende hic belirti yoktu esim biraz grup gibiydi teste gittik orda cikti. İns cabucak gecer gider kurtulur su hastaliktan
Melek_Erten zynb_ozkn zynb_ozkn tat koku vs hic kaybolma yok sadece çok belim agriyo onu da hamilelikten desem abarti kilo almisligim abarti gobegm de yok ama bilemedim. Çok tsk ederim
Melek_Erten Mutiess ay cok gecmis olsun valla ilk kormustum bnde ama hic sknti yok bel agrisi dışında. Doktorm direk igne verdi insulin ignesi gibi bana
Zyneepemree Mutiess banada vermediler aile hekimim her gün aradı ağrın oldukça günlük 3 4 tane parol içebilirsin dedi ama korkudan onu da içmedim çok şükür ondan sonra kontrole gittim bebeğim de bayağa gelişmişti hatta doktor covid geçirmene rağmen bebek çok sağlıklı çok iyi bakmışsın demişti
Melek_Erten Ozlemyuksel58 bana kadin dogumcum mucovit c vermis öksürük balgam vs için galiba bi sor istersen canım sende doktoruna gerci benim öksürük fln yok ama yine de içiyorum portakalmsi bisi. Çok gecmis olsun sana da ins tez zamanda atlatiriz
Melek_Erten Gunes3434 eşim izne çıktı doğuma kadar da ailemi goremicem gidelm dedi gittik geldik. Muayeneye gittim bebek icn gayet saglikli ama eşimde bi kırgınlik vardi ikimizde test verdik öyle. Artik yoldamı baska yerdemi bileiyorm
Oyacool Melek_Erten allah şifa versin canım en az zararla atlat inş 🙏. Geçen gün burada Doğum misafir hediyelikleri postunda doğumda misafir zor değil mi bu hastalık döneminde dediğim için linç yemiştim kimse korkmuyor maşallah ve bebeğinide düşünen yok çok yazık . Sizde hemen atlatırsınız inş vitamininize ve yediklerinize dikkat edin lütfen 🙏 çok çok geçmiş olsun 💐
Melek_Erten Oyacool çok tsk ederimm. Valla ben dogumda orda burda kimseyi istemedigmi simdiden söyledim söylemeye de devam ederim hic bisi bebegmden önemli degil küsen küser
Melek_Erten Beyzali çok tsk ederim amiinn insallah. Yakalananlarda tez zamanda sorunsuz atlatsin insallah
Zyneepemree Melek_Erten bende covid geçirdim 4 5 gün sonra tat ve koku alamadım 9 gün oluyor biteli hala devam ediyor bide eklem ağrısı olmuştu 2 gün ayağımın üstüne basamamıstım
Mutiess Zyneepemree C vitamini tükettim çorbalar falan öylece atlattım 9 haftalıkken yakalandım ben. Şimdi çok şükür 27+5 olduk 💓
Gunes3434 Melek_Erten kayınvalidelerde var mı bişey? Eğer onlarda yoksa yoldan ozaman? Neyle gitmiştiniz?