Minnakbiri26 Selam kızlar, 13 haftalık gebeyim henüz hiç karnım cıkmadı hala düz sizce iç karnım geniş olabilir mi yoksa daha erken mi?
Candice07 Minnakbiri26 18 den sonra hafif bir şekilde cıkmaya basladı bende. Simdi öne dogru gidiyorum füze niyetine.
Feyy Minnakbiri26 21. Haftadan itibaren çıkmaya başladı benim ama hamile gibi değil de gazım var midem şişmiş gibi 🤣 24 e geldik çok yeyip karnım şişmezse belli değil hamile olduğum
Ddmbcglu Minnakbiri26 benımde öyleydi ya sorma simdi 21 haftalık oldum hala nasıl 21sin sen diyolar gıcık oluyorum 😂
Minnakbiri26 Cansu_okan etrafta ki insanların anormal tepkilerinden dolayı insan acaba bende bişey mi var diye endişeleniyor 😂🙈
Minnakbiri26 Bloggeranne_93 o zaman endişelenecek bi durum yokmuş insan bebek gelişmiyor mu diye düşünmeden edemiyor 😅
Brcklc @Minnakbiri26 kişiden kişiye göre değişiyor bu durum bence bana göre çok erken benim 7.5 aydan sonra çıkmaya başladı şuan 9.aydayim iç karnım geniş diye gören 4 aylık sanıyor😃
Burcumtlg Brcklc aynen benimde 20-25ten sonra belli olmaya başladı. Şimdi 35 teyiz. Heh diyorum şimdi kendimi hamile gibi hissediyorum 🤣 ona rağmen bazı hamilelerin son ayında çok şişior öyle değilim 🥳 iyi standart böyle 🥳
Minnakbiri26 Burcumtlg Google dan 12 13 haftalık göbeklere bakınca insan şaşırıyor kocaman göbekler :) sanırım gerçekten yapısal bişey
Candice07 Minnakbiri26 öyle sanırım. Suan zayıf oldugum için göbeğim cok büyük görünüyor 🤦🏻♀️😁 ama bende iri olan arkadasım sanki 6 aylıkmış gibiydi 9. Ayında 🤗
Minnakbiri26 Krizantem_ masallah zayıf hamile kaldım hemen çıkmasından korkuyorum ama bebek gelişmiyor mu diye de endişeleniyorum annelik garip bi çelişki 😊
Burcumtlg Minnakbiri26 evet ama karnının geç çıkması psikolojin açısından daha iyi emin ol 😌 böylesi daha minnoş 🥰