asslihan Sermec27 anladım canım durum farklı o zaman 🥰 bebeğin de sende sağlıklı olun da önemli olan o sonuçta
Sermec27 asslihan aynen canım bu durum cıkmasaydı yemeye devam ederdim de bebiş için tutuyorum kendimi 🥰
ada94 asslihan 13 haftalığım hiç kilo almadım. İlk hamileliğimde 15 kilo almıştım. Bunda da 10 kilodan fazla alırım diye korkuyorum Allahım kilo almam inşallah 🥰
esraizmirli asslihan 2 aydır aynı kiloda sabit kaldım 52 ile hamile kaldım 62 yim şuan bayadırda 62yim anlamadım ama günler azaldıkça iştahtada biraz azalma oluyor yani benim oldu tabiki zorla yiyorum devamlı😂 ay bu arada 34+6 yım yanlış yazmışım😂😂
busraakeskin asslihan 35 haftalık 10 kilo aldım beşi bebek kilosu suyu eşi desek iki kilo ödem desek 😂 bişe kalmadı 😂😂
Csm Fatosef hic tuhaf değil, anne fark etmeden kilo veriyordur ve bebek, plasenta, amniyon sivisi vs de kilo aldikca birbirini dengeler. Yani aslinda 2 kilo almamıştır, 5 6 kilo almıştır ama kendi kilosundan gitmiştir aradaki fark👍
24derya_11 asslihan 24+6 9 kilo almışım ama beni görenler hamile gibi görünmüyo karnın diyo bu kilolarım nereye yerleşmiş acaba😅😅
Nadiye123 Fatosef ben kilolu hamile kaldım o yüzden bebişin kilosu 2 kilo 🙂 ben fazlasıyla kiloluyum zaten
Nurcihn asslihan bebişimde 34+0 da 2400 gramdi cuma günü kontrol var zaten kendimde zayıfım ya ondan alıp verdim sürekli anlamadım bende ben değil bebis alıyor daha çok 🤭