fatmakolay Nadiye123 aa nasıl olur tüm hamilelik boyunca iki kilo az değil mi kaç kilo ile hamile kaldınız
zk92 Ben doğuma kadar 20 kg alacağım galiba. Henüz 17+2 ama 7 kilo aldım 😂 42 kilo ile hamile kalmıştım şuan 48-49 arasındayım.
Sermec27 asslihan 24+5 haftalık hamıleyım 46 kıloydum su an 51.80 gr olmuşum 21 e kadar 5 bucuk kılo aldım su son 4 haftada sadece 30 40 gr almışım çünkü diyet yapıyorum mecbur 🥰
esraizmirli asslihan 2 aydır aynı kiloda sabit kaldım 52 ile hamile kaldım 62 yim şuan bayadırda 62yim anlamadım ama günler azaldıkça iştahtada biraz azalma oluyor yani benim oldu tabiki zorla yiyorum devamlı😂 ay bu arada 34+6 yım yanlış yazmışım😂😂
Sermec27 asslihan canım 22 de su fazlalıgı cıktı bende her ihtimale karsı seker cıkarsa diye diyet yapıyorum bir de suyum normale dönsün diye su fazlalıgı cıkmasaydı Allah ne verdiyse yerdim ama işte mecbur diyet yapcaz 🥰
asslihan Sermec27 anladım canım durum farklı o zaman 🥰 bebeğin de sende sağlıklı olun da önemli olan o sonuçta
Mandalina91 Sermec27 bende kilo almıyorum diye yedim yedim 23 hafta 5 kilo , benimde suyum fazla çıktı. 49 ile hamile kaldım şuan 57 olmuşumdur. Diyet ne yaptınız. Ben kendim içinde istemiyorum kilo almak. Ah zayıflık ne güzelmiş
Fatosef Nadiye123 iki kilo cok az degil mi yani en azından sizin yoksa bebeğin bi ağırlığı var cok tuhaf iki kilo olması 🙄
Csm Fatosef hic tuhaf değil, anne fark etmeden kilo veriyordur ve bebek, plasenta, amniyon sivisi vs de kilo aldikca birbirini dengeler. Yani aslinda 2 kilo almamıştır, 5 6 kilo almıştır ama kendi kilosundan gitmiştir aradaki fark👍
Nadiye123 Fatosef ben kilolu hamile kaldım o yüzden bebişin kilosu 2 kilo 🙂 ben fazlasıyla kiloluyum zaten
leyla_ok 18+6 haftalığız yarın 19 hafta olacağız inş.59,5 ile hamile kaldım.Şu an ki kilom 62,8 sizce normal mi fazla mı önde gidiyor gibiyim sanki 😅
MiniCooperAnne @asslihan Ah be canim fazla mi deyip icimi karartma.😅 Ben ne edem, basimi nerelere vuram.. Zaten sisim, eskisi gibi yiyemiyorum ona ragmen nasil kilo alirsin yahu nasil.🤯