Hypatia Gulsah123 ay çok güzel yaa,içimi umut kapladı resmen,darısı başımıza inşallah🙏🙏 allahım bahtını tahtını güzel eylesin annesi,geçmiş olaun şişe☺️☺️
tahamesus Gulsah123 maşallah maşallah rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhh 🥰 bende yarın suni ile doğum yapacağım bana da çok güzel moral oldu 😇
Gulsah123 tahamesus amin insallah canim sende yarin cok güzel bir dogum yapacaksin eminim yeterki sen kendinden ve bebeginden emin ol allaha güven gerisi kendiliginden geliyor zaten saglicakla kucagina almayi nasip etsin allahim ve suna odaklan artik hasret bitiyor bebisine kavusacaksin 🥰
Vildan19 Gulsah123 bende çok hareketliyim genelde eşim hep kızar az otur dinlen artık kendine iş çıkarma diye inşallah bizim de sizin gibi kolay olur dogumumuz denicem dediklerinizi 😊 Meryem ana otu aldım bide ben bakalım son 51 gün Allah’ın izniyle 😊
Vildan19 Gulsah123 birde genelde ilk doğum hep zor olur dediler ondan hep korktum sizin de ilk doğumunuz olunca içimi umut kapladı 😊😊
Gulsah123 Vildan19 evet benimde ilk dogumum kesiblikle herkesde farkli oluyor sizinkide Kolay olur insallah bir avazda alirsin kucagina canim sen iyi düsün hep