gmzyildirim 34 haftalık hamileyim, bugün suyum geldi, yarın sabah 6 da doğuruyorum, postu gören herkes bizim için dua ederse cok sevinirim 🙏
Minikoocum gmzyildirim ins sağlıkla shtle ben burada çok okudum serumla antibiyotikle sürdürüyorlar doğumu size direk doğum nu dediler
24derya_11 gmzyildirim Rabbım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Minikoocum Didem34 bı sürü post var bakn isterseniz hatta şuan burda tanıştıgm bi arkadaşta aynı durumda canm antibiyotik ve kateterle bebeğe sıvı yollamslar keseye
Didem34 AlinaET suyu azalana cözüm bulabiliyorlar birsüre ama suyu gelene olmuyor cnkü enfeksiyon kapma riski oluyor suyu geldikten en cok24 -48 saat sonra dogumu baslatmak zorndalar.
smyye_kdr gmzyildirim kazasız alın kucagınıza bizde 34 haftalığız. kaç kilo bebeginiz saglıkla gelsin🌸🤲🏻
gmzyildirim Didem34 evet. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı sabaha da nasipse doğacak, böyle olsun istedi demek ki nasibi bu
gmzyildirim Evet suyum cok fazla geldiği için maalesef durduramıyor doktorum yoksa ben de doğurmak istemezdim böyle vaktinden önce
Seymaacakiir gmzyildirim belirtin var miydi oncesinde peki canim agrin lekelenme falan birden mi suyun geldi
incininannesi gmzyildirim dualarım sizinle ve bebeğinizle olacak Allah ikinizide sağ salim evinize ulsstirsin 🤲💜
gmzyildirim Morvy doğum oldu cok şükür dünden beri küvezde miniğim, 1900 gr, dünden beri emiyor kendi nefes alıyor, karın ultrason sonucunu bekliyoruz herşey temiz o da iyi gelirse öğlen nasipse evimizde olucaz 🙏