Rbkny https://imgyukle.com/i/NpGQIt Kızlar aranızda bu bebek arabasını alan oldumu nasıl acaba kullanışlımı şuan fiyatı indirime girmiş eger memnun olan varsa şu fiyata kaçırmak istemiyorum
asyahumam Rbkny canım çok şık duruyor kullananları bilmem ama ben travela bu kadar para verme taraftari değilim . Etrafımda duyduklarım hep çok az kullandık diyor pusete zaten bebek en fazla taş çatlasa 1 yasa kadar biner sonrasinda ağırlaşır bebek arabasıni da iki sene kullansan sonra bastona geçiyorsun . Ben o yüzden 2 binden fazla verme taraftari değilim yine de dedigim gibi görüntüsü çok şık eminim güzeldir güle güle kullanın 😍
Dila21 Rbkny kendi arabanız varsa ve bagajı büyükse tercih edilebilir zorluğu sadece bu konuda bence gayet şık bir araba
mhlady_2021 Rbkny canım puseti içinden çıkarıp oto koltuğundada kullanılan travel sistemli bebsk arabaları var. Kardeşimdede var fakat sevmiyorlar kaliteli diye aldılar ama çok kaba. Bir cafeye giriyosun sığamıyor hiç bir yere dışarı bıraksan aklın çalarlar mı diye orda. Mesela kendi arabanla gezeceksin diyelim puseti bebek arabasından ayırmakla uğraşıyosun . Spnra geriye kalan parçaları bebek arabasına sığdırmaya çalışıyosun. Travellerin tekerlekleri büyük olduğu için bagaja zor sığıyor . Yani sürmesi kolay bir tek geriye kalan katlama kaldır olayı çok zor .
Rbkny Minnosunannesiii neden ki acaba teker konusundanmı memnun degiller bunun yorumlarına baktım ama hep olumlu sadece tekerlek boyutu biraz cok sıkıntılıymış büyüklük acısından
Minnosunannesiii Rbkny bebekle birlikte kullanması çok sıkıntılıymış eve görüntü ve şıklık konusunda gerçekten çok hoş duruyorlar lakin bebek kucağında örnek veriyorum Bi yere gittin tek başına katlamasını yapman filan sıkıntı oluyor bunun gibi bir çok şey söyleyenler çok oldu görüntüye aldandık ama pişman olduk diyenleri gördüm
Rbkny Minnosunannesiii yorumlarda katlama konusunda felan cok rahat ve agır degil gibisinden yazılmış tek ordakı yorumlarda aldanıp almak istemedim birde ilk gebeligim daha bilgim yok burda varmı acaba alıpta gerçekten memnun alan diye sordum işte ama aklım karıstır şimdide
Rbkny asyahumam ya ilk bebek oldugundan biraz görüntüsünde güzel olsun diyorum ama kullanıcı yorumları hep pozitif yazınca birde burda sorayım dedim şimdi aklım karıstır iyice😅
asyahumam Rbkny tabi yine sizin kararınız gönlünden ne geçerse onu yap aklın kalmasın ben tecrübeli arkadaşlarimdan araştırdım ondan dedim 😍🤗
Rbkny Dila21 evet varda sonucta kullanıp atılacak birşey degil iyisini alalım diye düşündük ama bircok kişide sonradan memnun olmuyomuş bunu duyunca aklım karıstır iyice
Buseylmz İnan eşimle çok araştırdık, çok mağaza gezdik. Ve memnun kalmadık bu travel sistemden. En iyisi sıradan bebek arabası. Ben aldım çok da memnunum. 3 yaşına kadar biner eminim yani. Boşa para bu. Emin ol kullanışlı birşeyler almanı tavsiye ederim.
Rbkny Buseylmz teşekkür ederim yorumunuz için peki normalden kastınız pusetsiz olanlarmı acaba direk geniş tiş olanlarmı daha kullanışlı sistemsiz
Buseylmz Rbkny benim aldığım pusetsizdi normal çift yönlü. Ama puseti de vardı.. ayriyetten puset almama gerek yok ikisi de takımdı canım
mhlady_2021 Rbkny eğer dandik bir şey istemiyorm kaliteli olsun diyorsan johnson baby nin katlanır arabaları var. Hatta gamze erçel sürekli reklamını yapıyor. Sayfasına bak aşağılarda bulursun. Benim gebelik ilerleyince alcam daha erken bana. Normalde 3 bin civarı ama indirimfe geçende 1500 dü
Rbkny mhlady_2021 kaliteli olsun istiyorum cünkü daha ilk cocuk olucak nasipse kenara kullanıp atılıcak degilde uzun ömürlü ve kaliteli birde görüntü olarakta güzel olmasını istiyorum ama tek sorun bunda tekerlerinin kaba oldugu hani katlanmış felan tek kişinin rahatlıkla yapabileceği yazıyordu tek sayfadaki yorumlarda aldanmak istemedim ama iyice aklım karıstır travel sistem Bi süre sonra kullanışsız oluyor diyende olunca tüm aklımdakiler gitti en baştan bakıcam artık 😅
mhlady_2021 Rbkny ay yok canım kesinlikle tek başına katlayamazsın ki zaten kucağında bebek olcak. Diğer elinlede tek başına katalaman imkansız . Kardeşim erkek haliyle zorlanıyordu yardım ediyorduk travellerde öyle kolay katlanma olmaz canım. Keşke çevrende görseydin fikir edinirdin
Seda-34 Rbkny kabin tipi bebek arabalarına bakabilirsiniz hem katlama konusunda hem de yer kaplama konusunda çok iyiler. Hem kraft ın flan da var görüntü olarak çok şık duran modelleri. Ben de uzun araştırmalarım neticesinde kabin tipi tercih ettim ona da bir bakın öyle karar verin isterseniz