[silindi] Ozgeduha ben 20yi bitiriyorum yarın 21e adım atıyoruz inşallah ama tık yok oğlan uyuşuk diyicem de ultrasonda doktor aslında hareketli dedi bana neden hissettirmiyor diye yiyorum kendimi ☹️
Kubra_ozdemir22 18+1haftaligim hissedemedim daha arada kucuk kipirdanmalar oluyor ama emin olamiyorum 😏
Mom97 Teacher-mom ilk gebeliğimi 20. Haftada sol tarafımdan bir vurup kaçma oldu 😁 ikinci gebeliğim 14. Haftadan beri hissediyorum şimdi 17 haftadayız yine sol tarafımda kıpırdıyor bu daha güçlü daha hareketli sanki bu da kız🥰😊
Fatmanur123nrt 13+3 deyim henüz hissetmedim ama pazar Sabahı ev çok sessiz olduğu için elim karnımdaydı ve pıt pıt atttığını hissettim ama hareketleri hissedemiyorum henüz
Fatmanur123nrt havvaunluaslan ay benimde aynı uzanıyorum şu an elim karnımda kalp atışını hissediyorum pıt pıt 13 haftalık henüz diğer hareketleri yok ama sessiz olduğu zaman hissediyorum kalp atışını
gulsen12345 Fndmrplt asıl anne bebek ilişkiniz sanki o an başlıyo gibiii ❤️❤️ Hareketlenmelerden korkan ben şuan öyle bi keyif alıyorum ki tarifi imkansız ya 🌸🌸
Polat_cennet Teacher-mom ama sacmalamakizim bizde 17olduk ilk hamilelik olunca 20de fln hissediliyordu galiba sabırsızlıkla bekliyorum bende
Denizzz88 Teacher-mom ilk 18 de falan baloncuk gibi bişeyler hissettim içimde daha sonra 21.haftalarda iyice tekme hissetmeye başladım yani gazla bebeği ayırt edebiliyordum
Teacher-mom pink_dream25 erkekler kendini biraz geç hissettirebilirmiş kozlar daha erken aslında o uzaklığa bağlı inşallah en kısa zamanda hissedersiniz 🥰
Asyavera Nbiyecbn26 Tabi kulaktan dolma bir bilgi emin değilim sadece çok zayıflarda yağ oranı az ve göbek olmadığı için hissetmek bir tık erken oluyor diye biliyorum