Aloneanqel Teacher-mom ilk salçalık biber temizledikten sonra yatınca hissetmiştim. Çok yorulmuşum demek ki 🙈 kayıyordu içimde 19+2 ydik 🤗🤗🙏🏻
Dilek0809 Ozgeduha vucudun yapısı bebeğin duruşu kas yağ oranı yani o kadar fazla şey var ki hissetmeyi etkileyen kesinlikle normal hatta hissedip bir süre hissetmemek bile normal♥️
[silindi] Ozgeduha ben 20yi bitiriyorum yarın 21e adım atıyoruz inşallah ama tık yok oğlan uyuşuk diyicem de ultrasonda doktor aslında hareketli dedi bana neden hissettirmiyor diye yiyorum kendimi ☹️
Mrvysnn Teacher-mom 18 haftalıkken hissettim dün inanılmaz ama aşırı aserdiğim bir şeyi yiyince hareketlendi çok tuhaf mükemmel bir hisdi rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
ecemmp- Dilos0705 benimde ayni sekilde bizde 20. Haftadayiz 2 gundur gun icinde pit pit ediyor her zaman mi oluyor sizin
Saripapatyam1 Teacher-mom ilk hamileliğimi 20. Haftada hissetmiştim bu hamileliğimde yeni hissetmeye başladım pıt pıt ediyor bazen bi balık yüzer gibi oluyor çok farklı çok güzel duygu Rabbim herkese nasip etsin🥰
havvaunluaslan fatmArslan06 yaaa bende hissediyorum acaba çok mu erken diyordum ama cidden sessiz ortamda ve uzandığımda pıt pıt 12. Haftam bu hafta baya net hissediyorum
Fatmanur123nrt havvaunluaslan ay benimde aynı uzanıyorum şu an elim karnımda kalp atışını hissediyorum pıt pıt 13 haftalık henüz diğer hareketleri yok ama sessiz olduğu zaman hissediyorum kalp atışını
bensu2 Teacher-mom ben 15 haftalığım bugün yerinde durmadı hissettim doktorumuz dedi ki sen gelmeden birşey mi yiyorsun hareket etsin diye bune hareketli bir bebek dedi 😊
Sultan_g Teacher-mom ikinci gebeligim şuan 18 haftalık ve hala çok seyrek hissediyorum özellikle yemek sonrası sırt üstü uzandigimda hissediyorum prensesim. 16. Haftasinda yavaş hissetmeye başladım her geçen gün daha tekmeleri daha güçlü oluyor 🥰🥰
Ferahfezaaa Teacher-mom ekim ikinci gebeliğim eşim elini karnıma koymuştu öyle uzanmıştık birşeyler hareket ediyor sanki dedi , o gün bugündür meger bizim ufaklıkmis hareket eden 🥰🙄
Fatmaliakburak26 aannepandaa ılk defa 21 haftalık hıssettım ve kontrolum vardı o gun hastaneden geldım aksam hıssettım
medine_ulsy Haftada karnım pıt pıt atmaya başladı şu an 20+5 iz tekme olayı falan yok ama içim de gaz gibi dolaştığını ama gaz olmadığını hissediyorum 🥰
Figenkrts Teacher-mom 17+5 haftaligim bu haftada hissettim karnımın sağ tarafında hafif hafif segirme tarzında ne zamn dinlenmeye cekilsem hemen bı hareketlenme Rabbim içimde bir melek büyütüyor gün geçtikçe bı an önce melegime kavuşmak için sabırsızlanıyorum ❤️
[silindi] Teacher-mom biz 20.haftayı noktalıyoruz bu gün. Bekliyoruz bakalım ne zaman hissettirecek bizim oğlan ☹️ İlk gebeliğim 👀
Mavi87 Sltann midemizdeki düz kaslar gebelikten dolayı eskisi kadar iyi çalışmaz. Yavaşlar, bağırsaklarda görevini eskisi gibi yerine getiremez. O guruldamanın sebebi bu. Probiyotik içeren gıdalar tüketin. Kefir, yoğurt.. abartmamak şartıyla turşu..