Bfduam iremsenturk_16 son beraberliğiniz aralıkta olmuşsa 3 ay geçmiş ,daha koyu çıkmaz mıydı acaba ne dersiniz?
iremsenturk_16 Bfduam bende öyle düşünüyorum işte canım o yüzden pek umutlu değilim zaten ama yinede içim içimi yiyor engel olamıyorum
ozlem-t Merhaba, buna benzer durumla karşılaştım. Maalesef gebelik yoktu bende. İnşallah gönlünüze göre olur. Hayırlısıyla…
Meryem0101 iremsenturk_16 kan testi daha iyi benimde böyle çıkmıştı yaptığımda gittim kan testi verdim 5 haftlik hamile çıktım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebek nasio etsin
Meryem0101 iremsenturk_16 benim kan da belli oldu gittimde doktor baktı keseye düşmemisti 1 hafta sonra doktora gittim keseye düşmüştü varsa bile küçüktür belli değildir en iyisi hastaneye gidip kan ve idrar testi yaptır cnm
yesim21 iremsenturk_16 Bizim bi tanıdıkta senin testin gibi silik gorunuyodu cubugu hastane takınında warsa bi gorun kesin hamilesin
iremsenturk_16 yesim21 gideceğim doktora zaten canım teşekkür ederim bakalım hayırlısı ben pek ümitli değilim
iremsenturk_16 Bfduam amin kuzum amin doğru zamanda doğru şekilde yaşamayı nasip etsin rabbim hepimize inşallah 😌
1Anne2Bebek1Kopek iremsenturk_16 Umutlandirmis gbi olmiyim ama be de silikti 2..gebeligim ertesi gun kan verdigim de betam 22.binlerdeydi dr. Gittim kalp atisina kadar duydum 7 haftalik olmstu bile yani bazen silik çıkabiliyor ki erken 6 gun oncesine kadar gösteren gebelik testi almstm. Sen kesn olarak git kan ver bence canm 🙏