Sinhur Kızlar Bana gerçekten kullanıp memnun kaldığınız Bb krem ,fondoten ve akmayan eyeliner önerirmisiniz fondotenin ve Bb kremin cildimi pürüzsüzce aydınlatmasını ve lekeleri kapatmasını istiyorum
Beyzan Sinhur bb krem olarak ben Watsons dan aldım pure beaut marka böyle bir ışıltı ve kadifemsi bir görüntü verdi. Ben hiç bilmem makyaj yapmayı ama güzel kapattı bence cildimi tavsiye ederim kesinlikle
nurell Sinhur fondöten ben maç kullaniyorum çokta memnunum bb hiç kullanmadım ama baz kullanmalısın kesinlikle fondotenin sltina
Mom080 Sinhur fondöten mac güzel ama ince yapılı istiyorsan dior nude serisi bb gibi çok hafif hem kapaticiligi güzel hemde çok hafif
hanibazen Beyzan tek kullandığım şey olabilir ten makyajı olarak. Bayılıyorum zaten kore malı koreliler biliyo bu işi. Ama eski kutuları daha iyiydi sanki içerik de değişti sanırım eski dediğim baya eski kutuları 😅
Helinrojbinn Hafise hangi cesidi acaba yada ten renginiz ne bnde duydum note bide fiyati ayy detayli bilgi lutfen 😂
Cemre_61 Farmasinin bb kremi efsane ben çok başarılı buluyorum fondoten kullanmıyorum artık gerek kalmıyor çünkü eyeliner olarakta maybelline Master mat olanı tavsiye ederim ben çok memnunum 🥰🎈
Kahvekolik Notun bb kremi efsane bence cok güzel kapatiyo fondötene bile gerek yok yogunlugunu ona gore ayarlayabilirsin eyeliner gratisin kendi markasi bealusmu neydi hic akmiyo matligida çok güzel bi cok markayi denedim hep akti hem surumude cok kolay
Ayca00 Bb kremin fazla kapatıcılığı olmaz canım fondöten gibi ilk önce cilt tipin nedir onu söylemen lazım öneri yapabilmemiz için 😊 eyeliner olarak nyx epic ink çok güzel 👍🏻
Aysentass Sinhur fondöten kesinlikle fit me 1 yıldır kullanıyorum çoook memnunum true match de güzel fakat çok yoğun geldi bana kullanamadım
Merinosunannesii Sinhur akmayan eyeliner ise şiddetle the balm tavsiye ederim veya loreal ile maybelline jel eyeliner
Aysentass Merinosunannesii bana yoğun geldi çok aşırı sevmiyorum yüzü tabaka gibi yapan fondöteni fit me ye geçtim 1 senedir çok rahatım
ideemirel Sinhur uygun istersen bb CC farmasinin al orta istersen nyx in eyeliener fondöten falan gayet iyi
Merinosunannesii Aysentass yani tercih meselesi tabi fit me de pudralı ince yapılı Bi Fondöten o da bana iyi gelmedi kuru oldugu için cildim🤗
Beyzan hanibazen ben normalden hiç makyaj yapmazdım ama gebelikten hafif lekeler oldu yüzümde. Recep İvedik in kütüphane ye gidip okumalık kitap istediği gibi satış görevlisi bayana bana bir bb krem verir misiniz dedi 😂😂😂 o da bak bu Kore malı bilirsin koreliler çok güzeldir dedi ben de yoo bilmiyorum dedim Google a bir yazdım kadınlar yüzü pamuk gibi dedim sen ver ne kadar Kore malı varsa 😂
Daniay Sinhur Nars All day oldukça güzel bir fondöten ben çok memnunum Nars’ın eyelinerını kullanıyorum bir de oda gayet başarılı 🌸
Hafise Helinrojbinn ben acık tenliyim numarası kaç bilmiyorum yataktayım suan😁 fiyatı da yanlış değilsem en son 70-80 tl civarıydı ama al dene derim harika yani