Sfnur Anne adayları kaç hafta kaç kilo aldınız ben 20+2 1 kilo almışım bile aşırı yiyorum daha 20 hafta var önümde 😄
Sfnur Misrax benm 25 hafta olmama daha 5 hafta var kuzum ben böyle yersemmm mide fesadida geçirmez sen bende o civarla hızlı şekilde gelcem eminim 😄
EmlMnl Sfnur Sfnur 4. Haftamda 500 gram almıştım , 7. Haftamda 700 gram daha aldım ama 9. Haftamda 1,5 kilo birden aldım ama o zamanlar akşamları çok acıkıyordum daha sonra geçti o his sonra işte yarım kilo oldu bu haftaya kadar.
Sfnur nrg4958 aşırı kilo takıntım var çok yiyorum kendimi sucluyorum 🤦🏻♀️ ve bu durum bu takıntım beni rahatsız ediyor
Sngl_slm33 Sfnur Sfnur 20 haftalıkken 9 kilo almıştım şuan 25.hafta 13 kilo almışım 😂 siz 1 kiloda bahsediyorsunuz
Sfnur Sngl_slm33 çok takıntım var çünkü normal olmucak derce bu beni rahtsiz ediyor takmak istemiyorum ben gebeyim illaki alcam ama tartda fazla görünce kötü oluyorumm
ayseozi40 Hamile kaldigimda 73 kilo idim 64 kiloya düstüm ve suan 70 kiloyum eski kiloma gelemedim bile ve suan 33+2 deyim.
Sumeyraaa32 Sfnur ay bende 20+6 oldum bugun saglik ocaginda tartildim 2 bucuga yakin kilo almisim bide ikizlere gebeyim😂 normal sartlarda su icsem yarar cokta istahim verinde ama🐣