PnRTurK53 Tubaraf gururlu 😍😆 bide bana ilk kız dediler ozaman bile inanmadım ben hissetmiştim oğlum olacağını o yüzden haklı çıkmanın gururu bendeki yanlış anlaşılmasın 😂 yoksa eli ayağı sağlıklı olsun kız erkek fark etmez 😇
Pcoslubiranne Tubaraf Hiç bir şey.😊😊😊Tekme yedikce ağzını yüzünü yiyesim geliyor ama kızım olsa da öyle hissederdim herhalde.
Zeynep3535 Tubaraf 18 haftalığız henüzz❤️😍👶🏻 tek problem var 🙄 Erkek bebişlere göre hiiç güzel kıyafet çeşit yok bu haksızlıkk 😒
Tubaraf PnRTurK53 bızde kız ıstıyorduk yanı eşim cok ıstıyordu ama bn hamıle oldugumu ogrendfgm andan ıtıbaren erkek dedm aslnda bnm ıcın onemlı degldı dedıgınız gbı saglıklı olsun gerısı bostu hıslerımde de haklı cıktım🤗 kac aylıksınız
Aylinaylinn PnRTurK53 bana da yüzde 80 kiz dedi doktorum. Ama bastan beri oglum olacağını hissediyordum sonuç erkek 😀 ayni duygulari yaşamışız
EmelGl Minikanne06 Minikanne06 kaç haftalıksınız ? 37+3 olduk biz benim oğlumda çok hareket etmiyor ... gün içinde yaptığı tek şey topuğuyla iteklemek 😅😍
PnRTurK53 Tubaraf eşimde öyleydi kız çocuklarını çok sever ☺️ 4 aylık olduk canım 🤲biz bide 3 yıl bekleyince bebek için gözbebeğimiz oldu iki aileninde bizimde rabbim nerde bekleyen isteyen varsa kucağını boş bırakmasın inşallah 💞
Onurunannesi Tubaraf benimde esim kız istedi erkek ama..😉🤗🤗😍 sağlıklı olsun da başka bisi degil tabki
Tubaraf Pcoslubiranne ahahah aynen oyle acaba eekek annesı nasıl olunur dye merak edıuorm atarlı gıderlı mı olur bılemıuorum😂😂
Tubaraf Minikanne06 oy oy bız bırz bıyuyuz ondan☺️ Bazen okdr cok hareket edıuor ko karnımı hafıf salayıp dur artık dıyorum😂😂 sızınkı de hareketlenır inş gercktn cok guzel bır duyguymus tatlı yıyınce oynuyor keratalar😍
Onurunannesi Minikanne06 ayaklarınızı bir yere koyarak kaldırıp elinizi karniniza koyun birde öyle deneyim ben ilk öyle hissettim ve ne zaman uzanayım hemen atar 😁
Busrayildiz Minikanne06 öksür tatlı ye biraz yürü öksürerek karnına biraz baskı yaparak salla belki işe yarar ☺️Benim ki maşallah yerinde durmuyor
Minikanne06 Tubaraf yerim onuu yaa maşaAlllaahh 😋😋😋😍 yok anam yokkk hantal benimki inşaAllah kımıldar ağzını yüzünü yediğimm 😂😂
Cembur ArzuztrkSavran birmelekannesi_ avokado peynir limon üçlüsünü dene canım hem bulantıyı kesiyor avokado hemde çokça faydalı kızartma sadece haftada bir yemeye çalışıyorum
MerveMustafaKaraku mugeaykut merak ediyorum bişeyler almaya başladınız mı? Ne zaman başladınız yada başlayacaksınız? Şimdiden teşekkür ederim ☺️