Zeyno3 Anneler az önce pempe leke geldi 1damla tek ve gelmedi sizce neden olabilir korkmaua başladım 20haftalik 3gun bebeğim 😔
BirMuallime Zeyno3 canım doktora gitmeni tavsiye ederim progestan falan kullanıyor musun. Ben de de oldu 18. Hafta düşük riski var diye yatış verildi ilaç serum falan iyiyim şimdi geç kalmadan git derim ağrın falan var mı
Sed22-09 Zeyno3 canım kanamalar bir çok sebebe bağlı olabilir buradan bişey demek seni yanlış yönlendirmek demek olur o yüzden mutlaka doktoruna danışmalısın yada gidip kontrol ettirmelisin mesela banada pembe geldi başta sonra kırmızıya döndü meğersem plasenta aşağıya inmiş o yüzden olmuş ama çevremde birinin de olmuştu onunda farklı sebepleri vardı yani herkesde farklı neden olabiliyor erteletme doktora git ona göre önlemini al canım
Thutik Zeyno3 bu hafta (24) benimde kahverengi lekelenmem oldu, gittiğimde nedenini bulamadılar maalesef bazı gebeliklerde oluyormuş. Fakat kahverengi dışında bir renk görürsem acile gitmemi istedi doktor. Sizin doktorunuz ne der bilmiyorum fakat şu an gidemiyorsanız bile ulaşabilirseniz sorun bence umarım iyidir bebeğiniz
BirMuallime Zeyno3 canım korkutmak gibi olmasın benim önceki hamileliğimde de oldu önce ağrım vardı sonra pembe lekem oldu kırmızıya döndü onda 19. Haftada düşük yaptım. Bu ikinci hamileliğim 7. Ve 18. Haftada iki kez oldu ikisi de pembe idi akıntının içinde böyle varla yok arası çok azdı sonra kahverengiye döndü ama ben gördüğüm gibi doktora gidiyordum inceki hikayeme dayanarak. Çok şükür şimdi iyiyim 27. Haftadayız düzenli olarak progestan kullanıyorum doktara git mutlaka illaki senin de bu sebepten olacak değil farklı farklı sebepleri oluyor en iyisini doktor bilir ama bu haftalarda lekelenme falan normal değil yani
Gizemci Thutik bende 22 haftalık hamileyim. Bugün kahverengi leke oldu hala da devam ediyor akıntı şeklinde. Bugünde muayanem vardı ultrasondayken doktora söyledim kahverengi akıntım var diye bebekte herhangi bir sıkıntı yok sorun yok dedi bana. Ama benim aklıma takıldı 🙄 sadece kendini çok mu yordun dinlen dedi o kadar.
Thutik Gizemci açıkçası rahimde ve bebekte sıkıntı olmayınca rahatlamıştım ben, kılcal damar çatlaması vs de bile kanayıp akabiliyor. Belli ki sizin de nedenini bulamamışlar, umarım tamamen kesilir kanamalarımızda huzurla devam ederiz beklemeye 🙏