Habibe34 asyahumam Yusuf Kayınbabamın ismi hem kayınbabamı severim hemde ismin anlamı güzel hz. Yusuf a.s. gibi yüzü huyu ahlakı güzel olsun istedim Erdemde erdemli olsun hemde annemle kızkardeşimin çok sevdiği isimdi bende çok seviyordum eşimlede ortak karar verdik evin içinde de provasını yaptık😂 ve çok sevdik.
minikturta Newwmomm şimdilik minigimin adi Arya olacak daha güzel bi isim bulabilirsek değişecek yoksa yok 🥰
Daniay minikturta Yigenimin ismi olmasaydı eğer ben koyardım kızım olursa aşırı güzel bir isim Arya 💕
Sinemmmmmmmmm Çok isim seçeneği olmadığını gördüm araştırırken hep aynı isimler bir ara baya bunaldık ararken ama şimdi netiz Adel Derin olucak güzel kızımızın ismi🙏
kardelen1006 Kızlar isimlerin anlamlarınada bakın derim isminin hürmetine bagışlanacak diolar ben Asya Lina istemiştim ama güzel bi anlamları yokmuş 😞 O yüzden ASEL MİNA,yada AHSEN MİNA koycam
Maideee1 Newwmomm henüz cinsiyet belli değil bir kızım var ismi Hayrunnisa 🌺 bu da erkek olursa Muhammed Emir , kız olursa Zeynep Ela 💕
Ayzetuka MinikMaya unisex bi isim ve hissiyatı muazzam eşime de hep güneşim derim gerçek güneş doğacak 😍 tabi sorun yaşamasın diye ikinci bi isimde ekleriz elbette 🤗
Miracmavi Newwmomm oğluşumu nadini miraç koymuştuk, simdide bir kizim olacak allahin izniyle babasının kararıyla ismi Mavi olacak:)
1prensesannesiyim Mkalpi bende Mehmet miraç düşündüm çok güzel yakışıyor Mehmet kayınbabam adi kendi babam Turan o sebebi ile Mehmet tuna koymaya karar verdim 😊😊 bir tas 2 kus misali Rabbım kucağına almayı nasip etsin cnm ishalla Mehmet miraçi🐣🐣🧿❤😚
Hsrtalkn Aysaagul ismin anlamını iyi araştırın derim anlamını farklı okudum bir çok yerde ismide kendi de bahtıda güzel olsun hayırlı olsun inşaallah