Mom8899 Seemmaa Doktorumuz nazlı, erken yanıltmak istemem diye söylemiyor neresi erkense 😅 detaylıda öğrencem Allah izin verirse ☺️
Cansuervaa Newwmomm bi kızım var adı Erva Leyla şimdi ikinci olcak belli değil daha cinsiyet kız olursa Arven erkek olursa Asil ya da Araf
23seymanur43_belin Newwmomm Newwmomm kız olursa ömür arya yada lavin zümray erkek olursa alparslan yada ömer asaf
aslihanerogl Kızım olacak kayınvalidemin ismi gülizar bizde sadece gül kısmını alarak isim bulmaya çalışıyoruz bi Gülmina hoşuma gitti bide gülenay
Hsrtalkn Aysaagul ismin anlamını iyi araştırın derim anlamını farklı okudum bir çok yerde ismide kendi de bahtıda güzel olsun hayırlı olsun inşaallah
Mapiamapia Newwmomm selam benim bebegim henüz 14 haftalik cinsiyeti belli değil ama.erkek olursa ASLAN olacak😍 belki sizlerede fikir olur istedim.
Tiko Newwmomm yaa ne guzel bir isim ben kizima hira koyucam yani"arayis" demek nur daginin ismi ki unutmasin insanin arayis icin yaratildigini alahi kalbinde bulanlardan eylesin rabim evlatlarimizi
Bahar678 İkizlerim var doktor tahmini biri kız biri erkek dedi bende miran mira Arya ayaz bunları düşünüyorum şimdilik ama bilemiyorum