Ayseyyy Newwmomm cinsiyeti henüz belli değil Erkek olursa Yusufhan, ömer halis, yahya, yakup Kız olursa Yüsranur, Duha, aden, lina Düşündük 🙏🏻🙏🏻🌼🌼
Almadra 1 bucuk yaşında oğlum adı ömer halis İkinciye Gebeyim 5.bucuk aylığın kızım olucak cennet belemir adı ❤❤❤
[silindi] Newwmomm kız olursa Şifa🤍 erkek de şuanlık Yusuf 🌿 görünüyor iki isimde çok naif geliyor ama o zaman değişir mi bilmem
Salishlisi BsraAktr Ayliz güzel bir isim canım ama anlamını araştırmalısın sırf güzel diye de anlamsız isimler koymamak gerekiyor çnkü biz sorumluyuz 😊 Aybars güçlü güzel bir isim ama diğer tüm 4 harfli isimlere destek getirilmeli ek isim yani 😍
BsraAktr Salishlisi Ayliz’in anlamı çok güzel zaten anlamını araştırmadan düşünmem bile canım😊 Ayliz: Cennetteki en güzel hurinin adı. Cennette bir bahçe. Ay parıltısı. Anlamlarına geliyor 😊
Mucizemiz2021 Soyadımız Arslan, erkek olursa Kutay Alp, kız olursa Yıldız diye düşünüyorum ama babamız kararsız😊
Salishlisi BsraAktr Yaaa o zaman çok güzelmiş direk düşünmeden koyun çnkü numerolojik olarakta harika bir isim 😍 Ben birkaç sayfada ismin hiçbir anlamının olmadığını okumuştum o yüzden dedim iyi araştırın diye 🤗
Rmys_eyllhfa_ Gzydn ben eltimle hiç tanışmadım o yüzden birbirimizi tanımıyoruz kayınvalidemgilden öğrendim hamile olduğunu bizde düşünüyorduk zaten tamamen tesadüf oldu 😅😅