eliffkrts Newwmomm erkek olursa Yaman kız olursa bulamadık :) herkes mila mira almira almila vera erva meva neva gibi isimler koyunca soğuduk kız isimlerinden
Morphelus eliffkrts gerxekten sacma sapan isimleri cocukları ömür boyu tasıyacak. Keske iyice arastırsalar ve güzel anlamlı isimler koysalar. Her isime de kulp buluyorlar yok cennetin agacı yok damlası yok kar tanesi… Resmen Googlea güveniyorlar ama ne büyük yanlıs. Tabi tercih kendinindir herkesin ama biz karısamayız
Ayseee-54 eliffkrts sizde koz olursa Ayşe Fatma Hatice zeynep ayşen aylin ne bilim daha çoooooo isim var sıkılıp bıktığınız isimleri değilde bunlardan seçersiniz ☺️
esma_korkut Ahmet Karan Ahmet Ediz Ahmet Yaman Ahmet Kaan Ahmet Zahir. Ahmet Efe Ahmet Kerem Ahmet Uras karar veremiyorum 🙄 Şafak 53
Keevserr Seymit tek konulmasının bi sakıncası olduğunu duymadım canım anlamını da beğendiğim için düşündüm
-ilk-gebelik Ayzetuka Eşim güneş ismini cok istiyor kız için olur dedim ancak erkeğe de koyabiliriz dedi ondan cok emin olamadım acıkcası
Ddrykp Newwmomm kız olursa Amine Sare erkek olursa Muhammed Eymen yada Muhammed Asaf bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲😍