Miray16 esma_korkut ne güzel denk gelmiş isimler kimse kırılmaz böylece 🤗 bu arada eşinin babasına üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun …
esma_korkut Miray16 sağolasın emir büyük yerdenmiş …kızım olsaydı da rahmetli annemin ismini koyacaktım …anneanne olacağını göremedi o da ne yazık ki 😔
Mom8899 Blablabla Bizimki de sadece bunu kabul etti isimlerimize uygun diye, karnım çatladı isim bulcam diye 😅 teşekkür ederim sizin miniğiniz de sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Miray16 esma_korkut 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım çok zor rabbim sabır versin sana 🥺 aklına getirip üzmek istemezdim….. Ama bilki biliyordur anaanne olacağını oda görüyordur yanında dır hep 🙏
Gul716 Newwmomm ilk oğlumda Arda Deniz koymuştuk Bunda da hayırlısıysa iyişallah bi prensesimiz olacak Hazal Ada koymak istiyoruz 🥰👧🏼
Nunumella13 Ahsen333 https://www.ismininanlaminedirx.com/ düşündüğünüz ismi yazın aşağıda harf harf analiz goreceksiniz iyice altta
Salishlisi asyahumam Kimsenin etkisi altında kalmadan içiniz bir rahat bir şekilde hangi ismi istiyorsanız o ismi koyun bu bebeğinizin tüm hayatı için çookk önemli bir nokta.
asyahumam Salishlisi öyle yapmayı düşünüyoruz dediğiniz gibi biz eşimle kararımızi verdik zaten teşekkür ederim 😍