ecce_mommy Newwmomm cinsiyeti hala ogrenemedik ama isimlerimiz cok onceden beri hazir erkek olursa Görkem, kiz olursa Gökçe🥰🥰
Melisam53 ecce_mommy Doğumuma son 8🤦🏻♀️ Allahın izniyle oğlumuz olucak. Adını Mehmet Han koyucaz. Ben Bayezid Han istiyordum ama eşim istemedi nasip kısmet☺️
Esratmz Henüz cinsiyet belli değil erkek olursa Ali Osman kız olursa Meryem Sare olur inşallah Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻❤️
ecce_mommy Melisam53 Allah yardimciniz olsun saglicakla kucaginiza alin insallah bizede dogum hikayenizi anlatmayi unutmayin 😊🥰
Fyzzz Newwmomm cinsiyetimiz belli olmasa da erkek olursa “yiğit devran” kiz olursa “devrim deniz” düşünüyorum yıllardır
Ftmglbkr Cinsiyetimiz belli kızımız olacak inş 🤲🏻 isim olarak ''Beyza" ya karar verdik, fikrimiz değişmezse ☺️
Gizem_Kaba8 Bir dahaki hafta cinsiyet belli olacak ama erkek olursa Yalın veya Poyraz kız olursa bilmiyorum.
Miray16 esma_korkut merak ettim bu aralar hormonlar dan sanırım çok meraklı oluom kb 😅 neden bütün isimlerin başında Ahmet var? Çok sevdiğin için mi yoksa yakınının ismi felan mı? Uraz ismi çok güzel bu arada 👍
esma_korkut Miray16 ikimizin babasının ismi de Ahmet eşiminki vefat etti benimki hayatta …🥰normalde iki isim istemiyordum ama sanırım onları da kırmamak adına öyle olacak
-ilk-gebelik Nursel725 aynen canım bencede kız olursa tamam dedim ama erkeğe onayım yok içime sinmedi🤩
Mom8899 Blablabla Bizimki de sadece bunu kabul etti isimlerimize uygun diye, karnım çatladı isim bulcam diye 😅 teşekkür ederim sizin miniğiniz de sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Miray16 esma_korkut ne güzel denk gelmiş isimler kimse kırılmaz böylece 🤗 bu arada eşinin babasına üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun …
Ogretmenanne35 Newwmomm oğlum için 🙏🏻 Yekta Umut ya da Demir Utku bu isimlerden birini düşünüyoruz ♥️