Pelinc black8 bende 37 haftalığım ve birebir aynı durumdayım üstüne arada bel agrilarim oluyor. Perşembe kontrol var bakalım doktora söylicem bu durumu. Doğum yaklaştığı için böyledir diye düşünüyorum
black8 Pelinc çok zorladı son 1 aydır gerçekten, Allah yardımcımız olsun, tuvalet sorunu ağrıların yanında basit kaldı resmen
black8 efruzzz kesinlikle 33. Ve 34. Haftadan beri var bu şikayetlerim ama şuan 37de çok arttı, uyurken inliyorum artık ağrıdan sızıdan 🤦🏻♀️
black8 Gamze5353 evet aynenn dediğiniz gibi, o kemik ağrısı çok fena gerçekten uyurken inliyorum onun ağrısından.
black8 Nurcannnnnnn ciddi misiniz 😲 bugün bir de yola çıkıyoruz 1100 km’lik yola, memlekete 🤦🏻♀️ aklımda olsun dedikleriniz teşekkür ederim.
black8 Hilalso67 sizde de karında şiddetli sertleşme oluyor yani, aynı bende de oluyor o sertleşme durumu, canımı acıtıyor resmen o kadar geriliyor ki karnım. Allah yardımcımız olsun.
aannepandaa black8 ben 35+4 oldum. Rden bi sıkıştırıyo. Snki baya yapacakmışım gibi. Bi gidiyorum. Fıyy bitiyo 🤦🤦🤣 iyice sıkıştılar sıkıştırıyorlar.. bi karikatür görmüştüm. Bebek anne karnında idrar kesesine sarılmış sıkıyor.. işte durum tam olarak bu 🤣🤣🤣
black8 aannepandaa 😂😂 evet aynen öyle bir durum var bence idrar kesemizle birbirlerini ittiriyorlar sanki ☺️
black8 Mommommomm evet 32. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda, kanala girme durumu yok henüz ama dediğiniz gibi doğum pozisyonu.