black8 Evet bu durumdan tedirgin olmalı mıyım tecrübeli arkadaşlar? Özellikle 4-5 gündür sürekli afedersiniz özellikle ayaktayken, yürürken çişim var gibi bir his ve oturduğum yerden ayağa kalktığımda karnım düşecek gibi karnımı tutarak kalkıyorum.
NefesDeniz black8 Kasılmalarınız oluyor olabilir doktorunuza durumu anlattınız mı hiç nst ye bağladılar mı?
Cjdjdj black8 aynen bende böyleyim nst sancı hiç yok ağırlaştık aşağıya baskı var yürürken topallıyorum bazen ağırlaşınca
efruzzz black8 sizin 37 de oluyorsa iyi ben 35+4de girdim bugun ayağa kalkmak uzanmak dönmek wc ye gitmek zulum oldu resmen vajinam zonkluyo karnim sertkesio :(
black8 Gerçekten pesss, kocasıyla kavga etmiş bir kadın yazsa hemen dahil olurdunuz posta, belki ciddi bir belirtidir bilmiyorum diye soru soruyorum cevap yok. Kaynana, elti dedikodusu kadar tatlı değil tabi bu sohbet.
Oyacool black8 bence burdan teselli bulmayı bu kadar abartmayın bence garip bir yer :)) bu Arada sorununuza gelince haftanız ilerlemiş epey ve zaten sık tuvalete çıkmanız normal iken bunun haricinde yanma, tuvalet varmış hissi olup yapamama gibi sorunlar varsa mikrop kapmış olma şansınız yüksek. Ben günde kaç defa tuvalete çıkıyorum sayamıyorum mesela 🙈 tabii sıvı tüketimine de bağlı bu . Bol bol su için mantar ve enfeksiyon için de önemli hemde bu haftalarda daha çok suya ihtiyacınız var . Bebişiniz iyice büyüdüğü için güzel anne son haftalarında bir tık zorlanabilir ☺️ Hayırlı doğumlar olsun 🙏🙏
Nurr24 Benimde aynı canım bende 37 haftalığım dediğin gibi bi anda sertleşiyo ayağa kalkınca da sanki karnımı aşağıya çekiyolar baskı yapıyo o da idrar torbasına normal bence
Gamze5353 black8 ölüyorum diyebilirim çok arıyor saga sola donerken yururken sanki bacaklarımın üztüne çükücem
NefesDeniz black8 Çok normal aslında benimde nst de hiç sancım çıkmıyor ama sanki alt kısımdaki baskıdan yürüyemeyecek gibi oluyorum. Büyüyorlar ne büyüdükçe baskıları artıyor. Son haftalar kendinizi yormamaya çalışın.
black8 NefesDeniz evet evet tam olarak böyle, sanki yürüyemeyecek gibi oluyorum. Acaba doğumun başlama anı böyle mi diye endişeleniyordum ben de ☺️
black8 Cjdjdj aynennn tam olarak anlattığınız gibi, ben de gece lavaboya kalktığımda falan ayağıma basamıyorum, topallıyorum, sizde de aynı durum mu var?
black8 Oyacool teşekkür ediyorum güzel bilgilendirmeleriniz için. Ağrı, yanma vs. tarzında değil de işte sürekli baskı olduğundan tuvaletim hep varmış gibi oluyor. Bu da her annenin yaşadığı bir durum anladığım kadarıyla. Acaba doğum belirtisi midir, doğum böyle böyle mi başlar diye merak etmiştim ☺️
Cjdjdj black8 evet aynen topallıyorum aşağıda diye uzun süre oturduğuöda uzandığımda kalkamk çok zor oluyo
black8 efruzzz kesinlikle 33. Ve 34. Haftadan beri var bu şikayetlerim ama şuan 37de çok arttı, uyurken inliyorum artık ağrıdan sızıdan 🤦🏻♀️
black8 Gamze5353 evet aynenn dediğiniz gibi, o kemik ağrısı çok fena gerçekten uyurken inliyorum onun ağrısından.
Nurcannnnnnn black8 canm doğumun yakın ondan dolayı dikkat et heran suyun geleblr ben çok sık tuvalete çıkmaya başlamıştım yürürken otururken kalkarken baskı vardı şeyimi tutuyordum resmen 37 haftada doğurdum
black8 Nurcannnnnnn ciddi misiniz 😲 bugün bir de yola çıkıyoruz 1100 km’lik yola, memlekete 🤦🏻♀️ aklımda olsun dedikleriniz teşekkür ederim.
Hilalso67 black8 Bnde ayni durumdayim hele ayaktayken 5 dakikada bir tuvalete çıktığım oluyor hemde cok az birnsey için karnim taş gibi oluyor insallah sag salim yakin zamnda kucagimiza aliriz😊🤲
black8 Hilalso67 sizde de karında şiddetli sertleşme oluyor yani, aynı bende de oluyor o sertleşme durumu, canımı acıtıyor resmen o kadar geriliyor ki karnım. Allah yardımcımız olsun.
Mommommomm black8 bebek dogum pozisyonunu aldiysa eğer baskı yapiyordur normal benimde oyle hareket ettikce tuvalet hissiyati geliyor 😄
black8 Mommommomm evet 32. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda, kanala girme durumu yok henüz ama dediğiniz gibi doğum pozisyonu.