birgaripyolcu Kızlar merhaba 13 şubat regli oldum 10 gün sürdü benim gibi olup şuan regli gören var mı gebelik istiruz
Aszey2012 birgaripyolcu bende 14 şubatta oldum 5 gün sürdü marttaki tehlike 6 gün varken öğrendim pozitif inşallah şeninde gönlünün istediği olur🙏☺️
SusamTanecigi birgaripyolcu 14 şubatta olmuştum 14 martta yani dün geldi bende istiyorum bebek nasip olur bizlere de inşallah
Peri-han Ben 14 şubatta 5 gün olmuştum şimdi olmadım, kan testim pozitif çıktı 🥰 İnşallah olmazsın sende 🙏🏻🙏🏻☘️
Candan_35 Peri-han hayirlisi olsun rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin 🥰bende 15 subatta adet oldum bugun daha olmadim test yapsam cikarmi acaba test yapmaya korkuyorum 30 gunde bir adet oluyorum bir iki gun daha beklemem gereklimi acaba 😊
Peri-han Bariz belirti yok bende. Bazen el ve ayaklarımda çok sıcak oluyor içten yanıyor. Çok çok az belimde batma oluyor ama anlık hemen geçiyor. Bulantı, baş dönmesi gibi belirtiler hiç yok bende umarım olmaz da 😅
birgaripyolcu Peri-han sevindim canım Allah kucağında nasip etsin benim göğüs hassasiyetim var sadece sende var mı kasık veya göğüs
Peri-han birgaripyolcu çok teşekkür ederim inşallah canım 🙏🏻 Göğüslerim büyüdü sanki emin değilim ama uçlarından eminim, gözle görülür farkla büyüdüler, hassasiyet yok
SusamTanecigi birgaripyolcu ben regl oldum dün 28 günde bir olurum uzun zamandır ilk kez tam günümde oldum
birgaripyolcu Candan_35 test yapın bence az önce Bi arkadaşta sizle aynı günde olmuş cuma günü çıkmış bende 13 şubat oldum negatif
Candan_35 birgaripyolcu sizin belki gec dollenmedir canim adetin uzun surdugu icinn insallahh guzel haberler alirizz bu mübarek üc aylarda 🤲🤲🤲1 dis gebelik bi kimyasal gebeligim var ocak 21 rahim flimi cekildim bi yandan test yapmak icin can atiyom bi yandanda korkuyorum negatif görürüm diye 🙁