Icot 1PrensAnnesi hah bak onu annem de söyledi ayaklarını kaldır uzan diye. Uygulayayım onu ben. Elma havuç da yerim sağol canım. İnş çıkar gelen yukarı 😔
1PrensAnnesi Icot özellikle havuç suyu artırdığı için hareketleri artıyo ve daha etkili oluyo düzelmesi😍
Minikjelibonum 1PrensAnnesi inanırmısın hergün girip baktm sana ve dua ettim çok sevindim. Bunu dediyse çooook kısa zmaanda cıkcaktır ohhhhhh❤️❤️❤️❤️
1PrensAnnesi Minikjelibonum allah razı olsun😍 inşallah evlatlarımız bir daha hastane görmez hastalık bilmezler 😍 çıkacak inşallah bu hafta çok mutluyum çok
Merimex Benimde 12 gün oldu kuvezde oğlum. Neyseki solunum sıkıntısı yok artık inşallah olmaz.. kilo almasını bekliyoruz Allah’ım birdaha ayırmasın sizi
1PrensAnnesi Minikjelibonum 58 günün sonunda çıktı şükür 😊 tedavisi evden devam ama durumu iyi diyolar inşallah sağlıkla tamamen kurtulur yavrum sen nasılsın bebeğin nasıl
Minikjelibonum 1PrensAnnesi ohh çok sevindim. Evde devam derken cihazlamı taburcu ettiler. Bizimde kaka sorunumuz var diğer şeylerde kontorlle devam ediyor iştw
1PrensAnnesi Minikjelibonum yok cnm beyne pıhtı atmıştı ya onun tedavis git gellerle sürüyor onu demek istedim🙂 Ay kabızlık çok zor ya umarım çözüm bulursun
Selinaymurattt 1PrensAnnesi Allaha şükür çok geçmiş olsun Allah tez zamanda kavuştursun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde büyütün bebeğinizi