Cinsiyetten anlayan bakabilir mii
tazeanneew tesekür ederim banada öyle geldi aslinda
tazeanneew doktorum pipi görünmüyor ama kesin kız da diyemem dedi sonradan degisebiliyor falan dedi
- Düzenlendi
Skrye03 yani renkli bakmış bide pipisi yok bu haftadan sonrada oluşmaz en azından benim doktorum 13. Haftasında bu haftaya kadar penisin çıkıntısının oluşmuş olması gerekirdi dedi doktorun riske atmak istememiş bence zaten doğana kadar kesin demiyolar sağolsunlar hep bi şüphe
tazeanneew aynen canım bende öyle dusunuyorum pipi olsa görünürdü yanii 13.haftadayiz ama iste doktorum süpheci konusunca emin olamadim tesekkur ederim yorum yaptigin icin :)
Skrye03 bende 13. Hafta pipi yoktu şuan 16. Hafta bitti doktor bugün erkek dedi :) çıkıntı göründü
butterfly_ aaa hadi ya iste bu gibi ihtimallere karsi söylemiyo doktorlar benim doktorumda pipi görmüyorum ama net kiz da diyemen dedi hayirlisi olsun diyim o zaman insallah siz devlete mi gidiyosunuz özele mi
Skrye03 özele gidiyorum 13. Hfta doktor kız dedi ikili testte ama erkek çıkıntısı çıkabilir dedi . Doktor da bugün gördü ama ben başka doktorada gidicem %100 emin olmak için 😀 gerçi çıkıntı çok net belli ama işte 😀
butterfly_ ikili testte nasil anliyolar ki bende bugun yaptirdim
Skrye03 kız bacak arası boş gibi grldi bana☺️
BetulDuru12 sagol canim sonradan cikinti olmazsa bencede kiz 😂
Skrye03 hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda
Skrye03 detaylı ultrasonda inceleme yapıyorlar ya tahminde bulunabilirler