Csm hayalsu makyaj malzemesinin zarari kadar vucudunuza giydiginiz tene degen kumas kalitesi de onemli, hep ipekten pamuktan giyinmek lazim
Mumyy hayalsu ben yapıyorum öncesinde nasıl yapıyorsam o şekilde ama yapmayan da yapmıyor tercih meselesi
hayalsu _NY3- gebelikte tehlikeli diye dr bana yapmasan daha iyi olur dedi ama doktorumu değiştirdim yenisine sormadım yap diyen var yapma diyen var
Nymphadoraa Makyaj malzemeleri zarar verir mi diye soruyorsunuz sanırım.Vallahi varsa da yoksa da Çalışırken yapıyordum izne ayrıldım şimdi virüsten dolayı da çok nadir dışarı çıkıyorum o yüzden artık yapmıyorum
Serpil-3 hayalsu tatlım ilk bebeğiniz olunca siz taze anneler çok abartıyorsunuz kasma bu kadar Allah’ın koruduğunu kimse koruyamaz
momtobe8 Benim doktorum saç boyatma yok. Ama makyaj yapabilirsin oje sürebilirsin demişti. Ama ben zaten normalde de saç boyatmıyorum. Pandemiden de evden çalıştığım için hiç birini yapmıyorum.
Gulsah4 Csm kana karışıyormuş bazı makyaj malzemelerinin içindeki kimyasallar… bazı doktorlar hamilelikte uyarıyor.
tazeanneew hayalsu normalde bile cildinize zararlı hepsi kimyasal ben tercihen yapmıyorum zorunlusanızda hafif yapın yani fondöten yerine daha klinik olan bb kremler falan tercih edebilirsiniz bence sonuçta bunların hepsi emiliyor evet bebeğe kanıtlanmış bi zararı yok ama size zaten var 🤷♀️