Damla_190 Zeynep9120 Rabbim kimsenin kucağini bos birakmasın korkma canım streste yapma dua et bol bol dualarım seninle insallah sende bir an önce böyle postlara kaç haftalik olduğunu yazarsın 🥰🙏
svserzrm Yagmur1402 hayır sadece baktı kese görünmüyor dedi beta değeri 6000-6500 civarında keseyi ultrason ile görebiliyoruz dedi. Yarın tekrar gideceğim
svserzrm Zeynep9120 ben de görmedim henüz ama korkmayın Allah korusun olumsuz birşey olacaksa keseyi gördükten sonra da oluyor
Zeynep9120 svserzrm tabii ondan ya korkumm 8 haftalık bebegimi kaybettm daha önce oda gecen sene bu sıralardı ondan korkuyorm
Dilara8228 Gamze_zeynep Ben bismile gidiyorum canım doktorun özel klinigi var ama doğumu Genesiste yapıyor
umutttttt Aysekrcy k svserzrm lokman hekim de ahmet melih akyol var ona gidiyorum 😌 siz hangisine gidiyorsunuz bide memnun musunuz ?
svserzrm umutttttt ben de gülsüm Feyza Kızıltana gidiyorum şimdilik memnunum. Siz memnun musunuz ? :) Vanlı mısınız bu arada bana bir perinatoliji doktoru da lazım biliyorsunuzdur belki