Yagmur1402 lentil bana kaç haftalık olduğunu söylemedi ama hesaplamaya göre 4+6 günlük 1 5 mm çıktı çok küçük olduğunu söyledi canim
Yagmur1402 svserzrm canım seninle ayniniyiz ultrason da kaç haftalık olduğunu falan söyledi mi bilgi verir misin 💕
svserzrm Yagmur1402 hayır sadece baktı kese görünmüyor dedi beta değeri 6000-6500 civarında keseyi ultrason ile görebiliyoruz dedi. Yarın tekrar gideceğim
Zeynep9120 daha keseyi göremediğim için şu kadarlık diyemiyorummm demeyede korkuyorumm her an onu kaybetmenin korkusu iicndeyim ne olur bana dua edin🙏🏻😓
Damla_190 Zeynep9120 Rabbim kimsenin kucağini bos birakmasın korkma canım streste yapma dua et bol bol dualarım seninle insallah sende bir an önce böyle postlara kaç haftalik olduğunu yazarsın 🥰🙏
svserzrm Zeynep9120 ben de görmedim henüz ama korkmayın Allah korusun olumsuz birşey olacaksa keseyi gördükten sonra da oluyor
Hatice68 Zeynep9120 rabbim gonlundeki hayırlı muradı versin inşallah cok iyi anlıyorum seni ilk deneme tup bebek ve 10 gün boyunca olmadi olmayacak diye stres yapmıştım kan tahlilinden sonra nasıl ağladığımı ben bilirim rabbim ayni mutluluğu sana da yaşatsın insallah🤲❤