Bir konuda çok kararsız kaldım ama ilk haftalar kanamam olduğu zaman bile doktora kuaföre gidebilir miyim dediğimde gidebilirsin demişti yani benim 10.haftada kanamam oldu durdurdular çok şükür ama 3 hafta kadar kahverengi lekenlenmelerim olmuştu. Şu an yok çok şükür 16 hafta olduk. Gebeliğimi öğrendiğimden beri gitmedim agdaya. O zamanda düşük tehlikesi vsrdi hep yatıyordum. Kendim jiletle almaya çalıştım falan filan. Şu an mesela artık çok zorlanıyorum daha 4 aylık karnım ama baş aşağı bakarken bile kafamı kaldırınca basım dönüyor ve temizleyemiyorum sanırım artık vaktim geldi gitmek için. Cekincem ve sorum şu;sizler agdaya gidiyor yada yapıyor musunuz hamileyken? Mikrop kapma durumu söz konusu olabilir mi? Ağda pudra sürüyor sonra yapıyor sonra klasik ağda yağı falan sürüyorum onlardan mikrop kapar mıyım bilemedim. Sizler nasıl yapıyorsunuz dosthane olarak soruyorum affınıza sığınarak. Cidden çok önemli bir mesele rahat edemiyorum artık ağda ile de gerçekten temiz oluyor ileriki zamanlarda zaten hiçbir şekilde kendim yapamam maalesef…