BurcuLice Sahnur maşallah bende yarın doktora gidicem 32. Haftaya girmiş olacağız merak ediyorum kilosunu falan
2021annesiyim Sahnur Canım haber ver demiştin bizim de kilomuz 2500 çıktı nst normal 2 haftansonra kontrol var :)
berraninannesi Sahnur aynı gün aynı haftadayız cinsiyeti de aynı 😍 2230 gram kilosu . Normal ya da sezeryan hangisi belli mi? 🥰
Sahnur berraninannesi henüz doktorum bişey demedi ama ben çok korkuyorum daha önce de vajinusmus tedavisi gördüm o yüzden 🙁bide anesteziciyim🙁ameliyatı da biliyorum ondan da korkuyorum
Zeynep0606 Sahnur anesteziciyim demisisniz konuyla alakali degil ama cok merak ediyorum. 🤭 epiduralde belden uyusturulduktan sonra katater kaliyor diyorlar fakat sonrasinda ne zaman cikariliyor ve hasta cikarirken agri hissediyormu?
MehtapDemir3510 32 haftadayız 42cm 1810kg kızım olacak nasipse 🙏🏻 Az değil demi doktor herşey normel dedi bana
Akmankara Sahnur 34+4 günlugum bugun Ama gecen hafta 33+5 haftalikken kontrolum vardi 2750 kiloydu benim oglan
Sahnur Zeynep0606 😔hiç doğuma girmedim canım yardımcı olamicam sana😔doğumdan korktuğum için stajimda normal ameliyathanede çalıştım 😔belden uyuşma spinal anestezi en sağlıklı uyuşma sonrasinda komplikasyonu en az olan