Nehirimmm06 Sermec27 amin canım inşallah detaylı ultrasonu var şimdi nasıl korkuyorum onu da bi atlatsaydık Allah’ın izini ile
Sermec27 Nehirimmm06 ben de öyleydim kalbim duracaktı ultrason yapılırken ama cok şükür iyi cıktı hersey inşallah senln de iyi cıkar Allahın izniyle 🤲
ErsiNuray Nehirimmm06 canm bnm 19+5 o kadar assagidaki gobegimden kasklarmda hissedyorm haraketlerini rahat haraket edemyorm bacaklarm ayrk merdven çıkıyorum bakalm persembe kontrol var yine ne olcak sornalr bitmyorki. Ilk kizimda hep assadaydi bu sanki daha assada o yuzden 37+1 de doğumun olmstu bndada sanmyorm 40 i göreceğimi
Min23 Nehirimmm06 Allah bağışlasın canım .gezmeye çıkmıştır 😀her yere gidiyorlar maşallah kontrole gittiğinde doktorunla da konuşursun ama önemli bisey değildir bence normal.
Nehirimmm06 Min23 evet canım sorarım dolansın evet zaten hoşuma gidiyor şaşırdım sadece bu kadar yukarı çıkmasına :)
ebrarecem Önemli olan hareket etmesi hareket ediyorsa normaldir. Dönmüştür o yüzden yukarda hissedersin. Bende bazen aşağıda toplanmış hissediyorum bi bakıyorum sol tarafım şiş şuan dediğin gbi alt kısım boş göğüsümün alt kısmına doğru toplanmış.