_sumeyyebedir7_ Esen3535 o zaman biz patates tarlası alalım hem bana hem oglum için ancak kurtarırız 😂😂🤭
Fatosef _sumeyyebedir7_ yaprak sarması lahana sarması yanına yoğurt ve salata 😁 ekstra olarakta manolya tatlısı yaptım.
Fatosef _sumeyyebedir7_ valla lahana vardı ufak bi tane oturdum onu sardım az gibi geldi gözüme 😂 az birazcıkta yaprak sardım üstüne tabakla ağırlık koydum bide salçalı au yaptım döktüm biraz da don yağı koyarım bi kaşık kadar lezzet verir baya. Güzel oldu cnm.
Eminos123 _sumeyyebedir7_ o aylardayken de yapiyordum canim bi oglum var 23,5 aylik 18 haftalik da hamileyim aynen esim ayarladi getirdi sagolsun
Eda115354 3851 biz genelde yanında hiç bişey almıyoruz sadece içecek tercih ediyoruz ama illa derseniz çorba olur.
Lokumcuk _sumeyyebedir7_ karnıyarık ve pirinc pilavı ama artık o kadar zorlanıyorumki 33 haftalıgız bebegin kafası iyice asagıda ve baskı yapıyor. Cok ayakta kalmadan halletmeye calısıyorum ama cok zor
_sumeyyebedir7_ Lokumcuk bende öyleyim ya 31+4 oldum yoruluyorum bugünde bacağımda bir kramp girdi ara ara devam ediyor çığlık çığlığa oluyor topallayarak gidiyorum 😂