_sumeyyebedir7_ Deniz1634 umudum o yönde inşallah olurum tadını biliyor sadece tiksinmiş o yüzden biraz zorlanıyorum o tat gelir zannediyor galiba
Eminos123 _sumeyyebedir7_ yok bisey bugun evin hanimi yorgun yemek yapamiycam salonu temizledim duvar cam perde genel temizlik yaptim yeni oturdum cocugumu uyuttum esimde dedim cok yorgunum gelirken ayarla dedim etliekmek al derim yanina ayran salata miss
_sumeyyebedir7_ Eminos123 masllah kız ben bir evi süpürsem hasat oluyorum 😁 tabi 8 aya girmenin zorluğu olabilir 🤣 bugün dışardan yemek güzel olur dinlenirsiniz azıcık 😊
Bedis94- _sumeyyebedir7_ kaynanam diyor kurtuldum ben 😂 kızım inşallah babasına çekmez diye dua ediyorum☺️
_sumeyyebedir7_ Bedis94- inşallah benim oğlumda çekmez 😁😁 1 ayda böyle oldu sebeb bilmiyorum erkeklerde eşi hamile olunca aserir derlerdi çok doğruymuş 🤭🤭🤭🤣🤣
Esen3535 Hiranurecrin yeni gördüm çupra balık yağlı kağıda koyup üzerine soğan patates havuç dilimliyorum birkaç dal maydanoz koyuyorum yağ tuz ekliyorum yağlı kağıda sarıyorum 200derecede 40,45 dk pişiriyorum mis gibi oluyor
Esen3535 _sumeyyebedir7_ haftada iki gün demişti doktor ama bir defa yiyorum ama mutfakta koku kalırsa gidene kadar giremiyorum kapı pencere acıyorum ertesi gün Giriyorum 😄
_sumeyyebedir7_ Esen3535 banada söyledi ama asla yiyemiyorum çocukluktan beri benimki o yüzden balık yağı takviyesi 🤭 et tavuk bile zar zor yiyorum bana ne ile besleniyorsun diyorlar patates 🤣 bolca çocuk çıkınca bana patates getirin demessse iyi 😂😂😂
Eminos123 _sumeyyebedir7_ o aylardayken de yapiyordum canim bi oglum var 23,5 aylik 18 haftalik da hamileyim aynen esim ayarladi getirdi sagolsun
_sumeyyebedir7_ Esen3535 kız neresi iyi bildiğin patates kızartması patates haşlama bütün gün yesem bıkmam 😂😂😂 arada değişik seyler yiyorum evet ama genelde patates 😂