_sumeyyebedir7_ 3851 hmm ne guzrl benim eşimdr yanlız yasamış ama tek yapabildiği çok mukemmel yaptığı yumurta 😂 hatta bana derler yumurtadan kurtardın diye
3851 _sumeyyebedir7_ yok valla ben şansliyim o yönden ya bazeb benden de güzel yapio yemekleri kendi yöresinin yemeklerinin çoğunu ben bilmiyorum o yapio
Ozlemm35 _sumeyyebedir7_ çok şükür valla alt üst oturuyoruz 8 aydır çalışıyorum her gün yemeklerimi yapar 🤗
Bedis94- _sumeyyebedir7_ ayyy desene aynı durumdan muzdaribiz canım🥴 sürekli et tavuk pilav tarzı yemek yer aksine bende herşeyi yerim. Et tavuk görmekten baygınlık geldi😂
_sumeyyebedir7_ Bedis94- aynrn ya biz her gun pilav yiyoruz soruyorum ne yapayım pilav 😂 bir sebze olarak yesil fasulye birde borek içinde az ıspanak yer onda peynirli olnasu lazım
Hamileyim-mutluyum _sumeyyebedir7_ Eşim işten çıkınca balık almaya gitcez dünden beri canım istedi valla yanına çorba salata
[silindi] _sumeyyebedir7_ 😆😆 cok mu yiyosun yeşil fasulye nin yanına da en iyi pilav gider o zaman mercimek çorbası yap o da doyurucu hem fasulye de yenmiş olur üstüne
_sumeyyebedir7_ [silindi] 7 gun boyunca yediğimi bilirim 😂😂 artık 2 gunluk yapıyordum o derece 😂 ne pişiriyim desem guzel bir sulu yada et tavuk yanına pilav diyor korluyorum da sormaya aynı cevap alacagım 😂
Bedis94- _sumeyyebedir7_ kaynanam diyor kurtuldum ben 😂 kızım inşallah babasına çekmez diye dua ediyorum☺️
[silindi] _sumeyyebedir7_ et tavuk yanına pilav yapmıyorum artık ben fırında elma dilim patates oluyo cok lezzetli onu yapıyorum tavsiye ederim pilava alternatif 😄