_sumeyyebedir7_ Csm ay mis gibi olur ne guzel bende aradım hiç bir guvenilir yer bulamadım bol sifalı bir çorba afiyet olsun
_sumeyyebedir7_ Buketkucuk eşim normalds yiyordu ama askerde çok tiksinmiş 1 yıldan uzun gitti o yuzden alıştırmak iatiyorum ben seviyorum ama uemeyince olmuyır
Esen3535 Hiranurecrin yeni gördüm çupra balık yağlı kağıda koyup üzerine soğan patates havuç dilimliyorum birkaç dal maydanoz koyuyorum yağ tuz ekliyorum yağlı kağıda sarıyorum 200derecede 40,45 dk pişiriyorum mis gibi oluyor
Aynur-13 _sumeyyebedir7_ benim eşimde sebze yemez ama hamilelik döneminde ikimize ayrı yemek pişiremiceğim için mecbur oda yemek zorunda kalıyor yani sizde böyle yapabilirsiniz
_sumeyyebedir7_ Aynur-13 aç kalır doydum der yine yemez ben biliyorum denedim çunku ayrı ayrı yapıyorum bende
3851 _sumeyyebedir7_ yok zaten kendide firin işinde çalkştigi icin hamarattir biraz 🤣🤣 hemde biraz yalniz yasadigi icin el lezzetide var😂😂
_sumeyyebedir7_ 3851 hmm ne guzrl benim eşimdr yanlız yasamış ama tek yapabildiği çok mukemmel yaptığı yumurta 😂 hatta bana derler yumurtadan kurtardın diye