Celiklibusee BRUTAL-BETTY ya aslında tabii ki önemli olan sağlıkla gelmesii amaa insan merak ediyorr 😍inş öğrenirsiniz siz de yakın zamanda 😍
Celiklibusee mucizem09_ çok teşekkür ederimm inşallahh 😍taze annelik böyle bişey işte pek bi acemiyim🙂
mucizem09_ Celiklibusee rica edeerim canim bende acemiyim ya burda goruyom yada yasiyon oyle biliyon 🥰 Rabbim saglica kucagina almayi nasipetsin insallahhj
ada94 Celiklibusee bitter çikolata muz ye güzelce bir de meyve suyu iç canım sonra pıtık pıtık hareket edip gösterecektir bence :) 14. Haftadan itibaren cinsiyetler netleşir 😘
izmirsibel Celiklibusee rabbim öncelikle sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gönlünüzce olur evet bende İzmir’de yaşıyorum
Berfin2121 Celiklibusee canım benimkide uyordu ama 12 hafta oldugu için bacak arasını yakınlaştırıp gördü bebek büyüdükçe cinsiyeti görmek bıraz zorlanıyor sanırım
tazeanneew Celiklibusee bebeğin hareket etmesi uyuması önemli değil benim hareket ederken göremiyo uyurken görüyor mesela çünkü bacakları açık uyuyo tombiş kızım 😂 geceden biraz konuşun inşallah açıktır bacakları
ada94 Celiklibusee yaaa çok mutlu oldum Allahım sağlıklı bir şekilde ellerine almayı nasip etsin inşallah. Kız evladının nazları çok farklı oluo ☺️ Şimdiden kolay gelsin 😂
ada94 Celiklibusee amin canım benim 🥰 ben hala öğrenemedim haftaya bende öğreneceğim bakalım heyecanlıyım ☺️