Berfin2121 Celiklibusee ewet beli dir zaten şuan pozisyonu uygun olursa doktorunuz söyler canım ben 12 de ögrendim kızımı oglumuda 14 de
ikincimucizemmmm Celiklibusee belli olur canım bende 12 haftalık öğrendim gönlünde geçen olsun sagsalim kavuş inşallah
Hanife1 Celiklibusee belli olur canım oğlumu 13 haftalikken öğrenmiştim haftaya gidicem bende öğrenmeye o zamanda 13. hafta olucam bende öğrenirim inşallah☺
mucizem09_ Celiklibusee ben hala ogrenemedim 14+4 galiba 18haftamda ogrenirim cok merak ediyorum yaaa kesinlikle cikolata yiyin bebisiniz uyumasin benim 11 haftada basima gekdiydi uyuyordu gittim cikolata yemek yedim kıpır kipırdi ama doktorum tahminde bulunmadu 13 haftada birsey demedi 😊😊🥰🥰
Celiklibusee Berfin2121 çok teşekkür ederim geçen görmeye gittiğimizde çok uyuyordu doktor uyandırmak için salladı biraz karnımı🙃 acaba bu sefer cikolatalı seyler yesem hareketlenir mi sizcee? Cinsiyeti görebilmesi adına 🙃
Celiklibusee ikincimucizemmmm inşallahh 🙏🏻🙏🏻Allahım hepimizin yavrusuna saglıkla kavusmayı basip etsin isteyen kim varsa tatsın bu duyguyu🙂🙂
Berfin2121 Celiklibusee canım benimkide uyordu ama 12 hafta oldugu için bacak arasını yakınlaştırıp gördü bebek büyüdükçe cinsiyeti görmek bıraz zorlanıyor sanırım
Celiklibusee mucizem09_ ay evet geçen hafta resmen uyuyordu minik 😍😍 dediğiniz gibi çikolata yiyeceğim kesinliklee çok teşekkür ederim 🙃
izmirsibel Celiklibusee bebekten bebeğe değişiyor canım benim mutlaka belli olmuştur ama pozisyon da bazen yanılıyor
tugene Celiklibusee aç karnına gitme kahvaltını yapmış ol tatlı bi şeyler ye o zaman daha hareketli oluyor 😂
mucizem09_ Celiklibusee aynen hic kıbirdamiyolar hatta doktor sinyal felan gonderdi banamisin demedi yiyip gidin mutlaka yakalar guzel bi pozizyondaysa insallah ogrenirsinnn 🥰🥰😊
tugene Ben 12+6 da tahmin almıştım 13+6 da %100 net belli oldu 🙈 bide bence doktor da çok önemli 🤷♀️
Celiklibusee tugene doktorum yılların doktoru o yüzden şüphem yok inşallah 😊😊🙏🏻 İçim kıpır kıpır oldu çok sağolun
izmirsibel Celiklibusee rabbim öncelikle sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gönlünüzce olur evet bende İzmir’de yaşıyorum
Celiklibusee tugene aa evet sanırım ondan olduu sabahtandı randevum sadece meyve suyu içmiştim sürekli uyuyordu aç olduğum için kıyamammm😍😍
Celiklibusee BRUTAL-BETTY ya aslında tabii ki önemli olan sağlıkla gelmesii amaa insan merak ediyorr 😍inş öğrenirsiniz siz de yakın zamanda 😍
Celiklibusee mucizem09_ çok teşekkür ederimm inşallahh 😍taze annelik böyle bişey işte pek bi acemiyim🙂