deletedmom204 Kizlarr ben 12+6 haftalik hamileyim doktorum bebegin erkek gibi gozukuyor dedi. Erkeklerde pek yanilma payi yok diye duymustum dogrumu ve sonradan degisen oldumu aranizda 😊😊
Esracim deletedmom204 tatlım bende 12+6 da gittim doktor erkeğe benziyor dedi 17 de gittim kesin erkek dedi
Duyguuuu deletedmom204 banada erkek dedi geçen gittiğimde yine erkek dedi ama pipisini ben bile gördüm 😂 hep yanılma payı olur diye kesin birşey söylemiyorlar ama genelde doğru çıkıyor 😊
esrmhmt Bana o haftada erkeğe benziyor dedi, 16. Haftada yok ya kıza benziyor dedi, 18+2 22 haziran kontrolüm var, ama başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum hala belli değil yani😩
deletedmom204 esrmhmt ALLAH ALLAH degisik nasil gorememis bu haftaya kadar baskasina git bencede canim 😊
Minnosuveannisi 13. Haftada bana erkeğe benziyor dedi 16. Haftada gittim %100 kız dedi kesin yani bacak arası boş dedi. Kızım olucakkkk 🙏🏼❤️
Rasev deletedmom204 12+6 da kiz dedi 100de 100 ben inanmadim daha erken diye 18haftamda gittim net olarak kiz dedi😍
NezihMeltemAcar 12 14 haftalarda kıza benzetti 16 17 de %60 erkek gibi ama kordonda olabilir dedi. Bende başka doktora gittim 17+5 te kesin kız yanı dedi. Bayramdan sonra kendı doktoruma da gidicem ama kızmış 💕
deletedmom204 esrmhmt haha doktor bakti benimkide suratini kapatti dedim sizden utandiiii edepli benimkii 😂😂