Melikekurt07 Dilan__1154 bekliycez sabırla 🙇🏻♀️ bakalım bende 15 gün boyu düşürdüm ama gelen olmadı mesela senim belki bi günde hepsi olur merak etme
Tugcebkr53 Melikekurt07 ozaman senin ki iyi canım eli kulagındadır belkide hayırlısıyla gelsinler insaAllah
Melikekurt07 tnc35 suyu anlamıyım sizce peki çamaşırım ıslancak kadar olmuş baya ondan fazla bişeymi su?
tnc35 Melikekurt07 Anlarsınız bence ama bazılarında sızıntı şeklinde de olabiliyormuş ,herkeste aynı mıdır bilmiyorum ama benim doğum başladığı belliydi sürekli geliyordu ve doğum olana kadar da devam etti
Senmerve Melikekurt07 yani brnce öyle her dogum farklı inşallah 2. Bebeğim okadar uzun bekletmez hafyasında dogar şnşallah
Meriiii9 Melikekurt07 Aslında dogum kanalında olunca karın asagıya ınıyo benim eşim le annem fark etti ilk doktora gidince evet dogum kanalına inmiş demişti saglıkla kucagınıza alın ınsallah 🥰
Ihlamur Melikekurt07 İlk doğumumda çatı muayenesi sonrası 38. haftada nişanım geldi. Ben 40+4 te doğum yaptım
TuanaaOsii 5 gün önce nişanımın geldiği gün doğum yaptım sancılarım gelmeye başlamıştı 3cm de açıklık vardı ama zorunlu sezeryana alındım
Senemunlu Melikekurt07 nisanim pazar sabah geldi pzt aksam 7.30da dogurdum. 1 hafta bekleyende var vs .. o yuzden kisiden kisiye degisiyor
Ozgmrt Şeffaf nişan nası oluyor kızlar, benim bildiğim bi kere kanlı mukus geliyo o nişan. böyle şeffaf dediğiniz nedir? Renksiz sümüksü bişey mi?
Linam6868 Melikekurt07 Benim ilk suyum geldi hastane de nisanim gelmişti ve o günün sabahına kızımı doğurdum
Tugcebkr53 Melikekurt07 haydi saglıkla hayırlısıyla kucagına alırsın bende gidiyorum bakalım ben ne olcam 😊
suramilaninannnesi Melikekurt07 sancıların iyice arttı mı canım. Sana derkenn ayni şey benim başıma geldi bu sabah tuvalete gittigimde kanbsekkinde akıntım oldu ara ara sancim geliyor duşa girecem bakimmne olacak öğleden sonrası Dr gideriz heralde durumuma göre
Ayssmom Bi ben doğuramadım kız hepiniz çatur çutur maşallah 😁😁😁😁 hadi doğuranlara hayırlı olsun inşallah😍