Meryemervee nuniturkmen evet tabiki başta belli olsun falan istiyor insan da sonra bir bakmışsın rahat hareket etmene izin vermediği uyuyamadığın eğilip kalkamadığın zamanlar geliyor 🙈
nuniturkmen harece ben galiba fazla heycanlıyım hemen çıksın istiyorum 🥰 bi yandanda aşırı baskı kuruyorlar üstümde niye bu kadar küçük diye😕
mrsbiyolog Ahh ah 17. Haftamdaki mincik bira göbeği gibi duran göbeğime geri dönebilsem keşke 😪 şimdi nefes alamıyorum neredeyse
Figenkrts nuniturkmen Evet ve 20 Ağustos da benim doğum günüm belki bana doğum günü hediyesi yapıp o zaman gelir ❤️
denizanasi1 nuniturkmen emin ol benim gibi karnın 14 haftalıkta çıksaydı perişan olurdun 😂 20 li haftalarda kocaman olmuştu karnım yatakta dönemiyordum. Şimdi 34+4 olduk sen düşün artık halimi😀
nuniturkmen Figenkrts yaa çok güzeel 🥰 sağsalim kucagına alırsın inşallah..normal dogum mu sezeryan mı istiyorsun?
harece nuniturkmen bana doğuma sıfır göbekle gidicen hamile olduğunu kimseye inandıramıyoruz diyorlardı 🤭 sabret bebiş kilo almaya başladığı an geliyor
Figenkrts nuniturkmen Amin İnşallah sende saglicakla alırsın 🥰 normal istiyorum tabikide duruma bağlı bu olay artık hangisi hayırlı olursa :)
MiniCooperAnne @nuniturkmen Ben 37 haftaligim son 1 ayda cikti karnim yahu. Dur daha.😅 Ilk gebeligim bu arada.
MiniCooperAnne @nuniturkmen Tesekkur ederim canim benim. Son 7 - 8 gun ins.🙏🏾 Hepimiz icin ayni guzel dilekler, saglikla aaim kucaklarimiza.
DuyguTolga Hiç sıkıntı yapma canım ben 27 haftalık hamileyim hiç karnım yok çevremdekiler hamile olduğuma hala inanmıyor bu yüzden