Susamcik Gizmom 19 haftalık gebeyim. ben ilk aylardan beri kullanmaya başladım. Vücudum çatlamaya çok müsait heryerime sürüyorum çatlamaktan çok korkuyorum.
gulsahalp 18 haftalık ve baya fark görüyorum 😅 hamileliğin en güzel yanlarından biri 🤪 tabi ağrı çatlaklıklar olmazsa 🙏🏻
Yarencerenn 80beden göğüs 95e yakın oldu ilk 5ay dolgundu şuan 8aydayım yumuşak göğsüm sütmü yok ne diyorum kendi kendime 😁😂
Minikannebsr Gizmom ayy ben acısına razıyım hep böyle kalsınlar küçücüktü miss gibi oldular tam hayalim 🙈😂
Klcygmr İlk haftalardan bu yana benimde aynı ve bianda büyüdüler uygun sütyen bulamıyorum evde takmamaya çalışıyorum ama inanılmaz ağırlaştı fenalık geliyor henüz 13 haftalık olmak üzereyim ileriki zamanları düşünemiyorum 😁
idiloska Gizmom 6.aya girdim, 75 beden sütyen giyerdim 90 oluyor. Öyle bir büyüme, Hollanda ineği gibiyim. İlk hassasiyet ve büyüme ile başlamıştı benim.
Cigdema Bende 30. Haftaya girdim ama halen aynı sutyenleri takıyorum :) anlamadım valla, büyür herhalde benimde 🤣
Dilek94- Gizmom İlk zamanlar öyle oluyor yani bende öyle olmuştu iç çamaşırı giyemiyordum ama 3 aydan sonra hassasiyet geçti.
Mlk8 Gizmom 16 haftaboldu hala var dokunamıyorum yanlışlıkla elim bile değse elektrik çarpıyor gibi oluyo.gogus hassasiyeti normal ilk gebeligimde de böyle olmuştum.butun yediklerim de göğsüme gidiyo ilk gebelikte 70 den 90 a çıkmıştı bunda da aynisi olcak heralde😀
benaslindayohum Gizmom hic gecmedi o aci 22 haftadayim hala daha uclari acır sutyensiz yattigimda ustune biraz yukleneyim acır 😂 1 beden buyuduler sut dolunca nasil olucak hic blmiyorm 😂