bukabu Kızlar selamm, gunde 10 hareket mi 2 saatte 1 10 hareket mi 38. Haftaya geliyoruz iyice daralan yerimizde hareket takibi cok zoor 2 saatte 1 10 hareket etmiyordur yaniiii :(
Zeyem Bana doktorum 2 saatte bir 10 hareket say dedi. Kasılması toplanması bunların hepsi hareket dedi
bukabu Zeyem allah allahh 2 saatte 1 ediyor mu peki bana hiç rakam vermedi bende saymadım ama gunde 40-50 oynama sanmıyorum yapsın 🧐
miskokulum1 mercimeginanne aynen benim de doktorum öyle söledi. Sizin ki bu kadar hareket ediyo mu peki gün içerisinde?
Cevirmenannee mercimeginanne sabah kalktığımdan yatana yatar 15i geçiyor benim yoksa içimde bi canavar mı vaaar 🙈🥰😂
Minigim20 Kizlar bende bu şey soracağım bende 35 haftadayim bazen hareketleri çok belli iken bazen yavaş yavaş oluyor sakın sakin sizinnde oluyor mu böyle arada yoksa doktorum u bilgilendirelim mi bu konuda
bukabu Minigim20 benimde öyle aynı onu sordum sen hergun aynımısın o olsun dedi buradayım dese yeter dedi ama sizde bir sorun tbiii :)
KMerveK Minigim20 sizinde bu aralar hareket azlığı var mı bi kaç hafta önce geceleri filan hiç durmazdı 35.haftadayım az hareket ediyor
bukabu Asx benimde yemeklerden sonra bi kıprasma baslıo bi de yatınca gece oynuo en azından orda diyorum:))
Minigim20 KMerveK evet canım var bende ondan tedirgin oldum eskiden bıcır bicirdi şimdi azaldı sanki hareket etse de daha sakin ağır agir
mercimeginanne Cevirmenannee zaten hün içinde 300 den fazla hareket olurmuş 15-20 saysak bizim için iyi olur dedi doktorum o yüzden ben sayıyorum aklıma geldikçe tamam diyorum 🙈
Zeyem Valla bende saymıyorum ama gün içinde boşluk bulduğum vakitlerde hareket etmesini bekliyorum bir iki kere bile etse heh tamam diyip geçiyorum ama şöyle bir saat boyunca hiç hareket etmezse korkarım
bukabu Zeyem aynı ben senn gibiym aklıma geldimi dinliorum dürtme bişi yeme vs tamam anne burdaym diyince tamam diyorm:)
mercimeginanne Cevirmenannee sevmeyi geçtim bi doğsa rahatlıycam gözümün önünde olcak die 🙈 geçen doktoruma diyorum bi doğaun bu yaptıklarına karşı poposuna poposuna vurcam diye 😂😂😂
BirVeraAnnesi35 bukabu aman siz siz olun ciddiye alın bu hareket işini mutlaka dikkat edin zaten ediyorsunuzdur mutlaka ama ben uyarmak istedim yine başıma geldiği için