birgaripyolcu Kızlar şubat 13 adet oldum 10 gün sürdü dün test yaptım negatif çıktı benim gibi olan var mı
Linasalamandre birgaripyolcu Şubat 28 gündü normal adete göre 2 gün atabilir adetin çok normal. 2 gün daha bekleyip yine test yapın ya da beklemeden erken gebelik testi yapın
aaysecoo birgaripyolcu benim de son reglim 12 şubattı 1 hafta sürdü bende de henüz belirsiz ama regl de olmadım inşallah pozitifizdir
Seymit birgaripyolcu ben yaa Allah’ım bu ay herkesin adeti uzun mu sürdü benim de 5 Şubat’ta adet oldum 10 gün sürdü bu ay adetim 8 gün gecikti hamilelik testi idrarda silik çıkıyor kan verdim 3 çıktı yarın tekrar vereceğim.
Mutiess birgaripyolcu biraz daha zaman geçsin bence bir de öyle test deneyin ya da kan tahlili verin 🙏🏻 O ilaçlar ne işe yarıyor pek bilgim yok 🌸
aaysecoo Linasalamandre ya şubatın 28 çekmesi adeti nasıl etkiliyor peki 28 günde bir mesela reglim, merak ettim
Linasalamandre aaysecoo yani şubattan -2 gün 30 günlük bir aya göre.. bu sebeple martta günün +2 gün atabilir çok normal
Meridaily Benim 7 gün geçtiğinde testte hala çıkmamıştı. Belirti de yoktu hiç gecikme dışında. Kanda çıktı 24.5tu o da. Sonrasında düşükle sonuçlandı tabi☹️ kan testi yaptırın kesinlikle, inşallah hamilesinizdir 😊
nuzunismail Meridaily Benim de aynı ya, adetim geçtikten 10 gün sonra öğrenebildim sonrasında düştü maalesef. Size bir sebep söyledi mi doktor?
Meridaily birgaripyolcu evet kimyasal yaşadım öğrendikten bir hafta sonra düşükle sonuçlandı. Bu ay bekliyoruz bakalım 6 gün var adete 😊
Ela2021 birgaripyolcu birgaripyolcu Benimden reglim şubat 15 di bu ay henüz olmadım evde test yaptım çıkmadı yani aynı sizin gibiyim bekliyorum🤷🏻♀️
birgaripyolcu Ela2021 inşallah vardır sizinde haberleşelim burada ne zaman yapalım Bi daha test acaba
Meridaily Kuzenimde de aynı şey oldu, 4 gün geçti kaset testte çıkmadı. Kan verdi kanda çıktı degeri 14.5 civarıydı, sonra yükseldi günden güne. Şimdi 3 aylık kızı var 😊
Ela2021 birgaripyolcu birgaripyolcu Ben dün yaptım çıkmadı bilmiyorum tekrar evdemi yapsam kanmı versem bilemedim yada beklesem mi bazen karnım ağrıyor adet olacak gibiyim kafam çok karışık🤷🏻♀️