Mervesavas Oykuaygun cogu kisinin ileride söylemisler benimde hep mutlaka 3-5 gun geriden geliyor bu bir sorunmudur acaba😪
Oykuaygun Mervesavas 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor. Hiç üzülme zamanla tam gününe denk gelir ❤️
Mervesavas Nurdan_nur ohaaa ciddimisiniz el hassasiyeti belkide ölcme siradinda. Benimde hep geriden geliyo korktuydum.
Nurdan_nur Zeyneptuba canım ben 10 şubatta doktora gitmiştim sağ tarafta yumurtan var şuan gebelik açısından şansın yüksek demişti o gün döllendiğini düşünüyorum tabi Rabbim bilir
Neshe08 Son adet tarıhınız neyse o kızlar , benımde bı kac gün gerıdeydı başta şimdi haftasında ilerliyor
Bnselz ozlemksu kızlar som adet tarihinize 7 ekliceksiniz. Ay kısmına da 9 doğum tarihini veriyor. Ona göre hesaplama yapabilirisniz. Mesela benimde gec döllenme ama doğum genellikle sat a göre oluyor. 22 haziran en son tarihim. 22+7=29 hazirandan 9 ay ilerisi mart. 40. Haftam 29 mart 2021
Bnselz Zeyneptuba tatlım sıkımtı yapma benimde öyleydi. Daha gec duyduk kalp atısını. 2 hafta gec döllenme .suan sata göre 38 haftalığım hala gec geliyor usg de bebek gelişimi 36
momtobe8 ozlemksu regli tarihine göre. İlk haftalar bebeğin ölçümleri 1 hafta ileri geri olabiliyor. Çok küçük oldukları için 1mm bile gün oynatıyor. Artık 24-25. Haftalarda da böyle fark olursa o zaman geç döllenme diye sat değiştirebiliyor doktorlar.
Seda-34 Bnselz geç döllenme olduğu için doğumu da usg ye göre oldu. Normal dönem döllenme olup da bebek biraz büyük veya küçük göründüğünde doğum sat a göre oluyor ama geç döllenme olunca doğum da ileri atıyor sanırım 1 2 hafta
yaseminnnk Benim tam bir hafta öndeydi son adet tarihime göre. İki doktor da aynı şekilde görmüştü.Erken döllenme benimde. Bir hafta erkene çekmişlerdi günü o şekilde ilerliyoruz hala da gelişimi erkene çektiğimiz tarihe göre uyuyor 33+6 benim şuan.
momof3 ozlemksu Kızımın gelişimi hep 3 hafta öndeydi son adete göre 39+3 te 3960 gram doğdu yani gelişime göre olmuyor
Msde_srds ozlemksu bizimki tüp bebekti ben hesaplamayı transfer gününe göre yapmıştım ama son adet tarihinden itibaren hafta hesaplaması yaptı doktorum
Nuray23 Nurdan_nur olcumlerinden dolayi oyle cikmistir. Tavsiyem gidebiliyosan tek bi doktora gitmen en basindan sonuna kadar😊 en azindan cihazda ayni kisi de ayni elde ayni olunca olcumler istikrarli bi sekilde gider.
Prensesim3 Zeyneptuba Ben canım kızım öyleydi adetime göre 7haftalık olması lazımdı ama 5 gözüküyordu hatta kese bile yoktu kalp atışını bile geç duyduk Allah’a şükür şu an kucağımda sonra doktorum geç döllenme demişti ve sat değiştirmişti her gittiğimde bebeğe göre söylüyodum yani normal adet tarihim 4 eylüldü ama Doğuma kadar 14 Eylül dedim 10 gün fark attı ve bu böyle gitti yanı döllenmeden baz aldılar değişmedi de yani
Zeyneptuba Prensesim3 benim şöyle bi sıkıntım oldu bide hala anlamış değilim nedenini. Kese boyu 9 gün içinde çok az büyümüş. 9 gün önce 5+3 9 gün sonra 5+5 olmuştu. 6mmden 10 mm olmuş. O yüzden endişe ettim bide. Böyle bieiy başına gelen var mı hiö duymadım