Arkadaşlar ilk olarak şunu söyleyelim Trabzon medikal hastanesi bana göre yanlızca para tuzağı ilk bebeğimi orada Hasan Tahsin’e yaptım doktor iyi bir doktor birşey diyemem ama kesinlikle hepsi amaliyatcı..ilk gebeliğimi ameliyatla yaptım inanırmısımız kapısı kırık bir odada wcleri berbar bi ortamda 2gün nasıl kaldım bilmiyorum ama doktoruma güvendiğim için çok umursamadım şuan düşünüyorm da bir insan parasıyla nasıl rezil olur diye. Ameliyatta özellikle ilk 2gün ağrın oluyor hemşire çok ağrın olursa gelip iğne yapıyor ilk gün ağrıdan bağırdığımı biliyorum kayınvalidem 4.kez hemşireyi çağırmak için yanlarına gittiğinde gelip iğne yapmişti bana. Şuan ikinci gebeliğim ne alaka bilmiyoeum yine doktoruma aliştim vs.diye Karadeniz hastanesine devam ettim ama son 5aydır 4,500 seZeryan ücretini öğrendim ve neden tekrar kendime bunu yapayım dedim devlete geçtim şunuda söyliyim bana göre imperial hastanesinin de hiç bir farkı yok devletten. Ve ben inanın çok memnumum zaten Pandemiden dolayı sayılı hasta kabul ediyoer devlette doktorlar. Bence önceliğiniz normal doğum olmalı..