Aysem3338 Kızlar 14 haftalık hamileyim Huma Hastanesi ersad beye gidiyorum muayene ücreti pahalı bide cevremdekiler hastane hakkında iyi değil diyorlar başka bildiğiniz hastanede iyi bir doktor tavsiye edermisiniz muayene ucretide uygun olan ben 250 veriyorum
dereninannesi38 Aysem3338 Ben kayseri memorial Özgüç Altun’a gidiyorum muayene ücreti 280 TL ama çok memnunum doktorumdan çok ilgili ve de güleryüzlü
Hilal97_ Aysem3338 system eda hanım 170 tl olmasi lazim anlaşmaları kurumlara indirim var ben 85 ödüyorum
Aysem3338 Esmerim38 onun hastasimiydiniz Huma hastanesi iyi değil diyorlar bende Mersin’den gelin geldim bilmiyorm yani
Esmerim38 Aysem3338 2 defa gittim rahim filmi faln çektirdim bn doktordan çok memnun kaldım , hastaneyi bilmiyorum ama şuan şehir Hastanesi’ne gidiyorum
Esma3350 Aysem3338 bende Mersin’den gelin geldim bi Mersinlinin daha Kayseri de olması beni çok mutlu etti🥰 hep Hüma hastanesini öneriyorlar ana Acıbadem sen aşırı memnun herkes.
Tugcemhc38 Aysem3338 bizim doğum haziranda hazirana kadar standart oda ve doğum fiyatı 7000 tl olarak konustuk
Nisanurunannesi3850 Ben hamileligimin en basindan beri hüma hastanesinde hümeyra öztürke gidiyorum memnunum muayene ücreti 85 tl dogum 2000 tl indirime girmis ayni hastanede baska doktor dusunurseniz diye yaziyim dedm🤗dinçer sümeride cok oneriyolar hümada
Aslina Nisanurunannesi3850 ben hümeyra hanımdan hiç memnun kalmadım. Kanama işe acil gittim pratisyen hekim vardı bide hümeyra hanım ben uzman olsun diye hümeyra hanımı istedim fiyatı da 150 tl verdim. Ultrasonda baktı kalbi atıyor dedi başka hiç bir şey söylemedi. Sorun var mı dediğimde ise kanama olduğuna göre dedi. Zaten ilk bebeğimi karnımda kaybettim zaten çok korkuyorum kadın bana sanki zorla baktırmışım gibi muamele yaptı.
DemetAltnr Nisanurunannesi3850 acaba güncel fiyat mi bu çok uygun geldi de bana. Ben de suan doktor arayisindayim gönül hanım veya Hümeyra hanim a gitmeyi düşünüyorum memnunsaniz Hümeyra hanıma gidebilirim
Nisanurunannesi3850 Aysem3338 bencede🤗dincer beyinkide 85 tl acıbademden gelmis humaya aklinizda bulunsun