MehtapErol enesra026 Aynen az kaldı ya o yüzden sanırım , dün gece resmen uyuyamadım sürekli baskı yaptığı için tuvalete de çok şık çıktım. Bir de sabah bir kalktım karnım taş gibi sert, niye acaba.
drysfk enesra026 son 26 🙏 ara ara akşamları yalancı sancılar oluyor bazen telaşlanıyorum ama sonra geçince rahatlıyorum 🥰 bi an önce kavuşmak istiyorum oğluma sabırsızlık heyecan var
enesra026 drysfk bir gün farkımız var bakalım hangisi önce gelicek 🤣 rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah
Huris53 enesra026 doktor son adet tarihine gore hareket edicez hep diyor onun için bende 35 sayıyorum artık
Huris53 enesra026 çok tospik olup karnımıza sıgmayacakları zaman kendileri gelir heralde diye düşünüyorum 33 yazıyor bende son gün olarak ama yine 1 hafta falan erken gelirse diye öyle hazırlık yapiyorum☺
elediyebiri enesra026 son 54 gün bizimde 🙈 Eger kizim aceleci davranmazsa 7 mayista gelicek dünyaya. Ama malesef Cok sabirsiz🙈
enesra026 elediyebiri benimde erkenci davranmıştı 28 haftalıkken gelmeye kalktı çok şükür ki durdu şimdi 36+1 olduk Sizinde durur inşallah merak etmeyin
Menesse1711 Son 28 ama adet sancısı gibi sancılarım karnımda sertleşme var bazen yalancı sancılarım giriyo doktor 39 a kadar bekleriz gelmezse sezeryan dedi ama bence o zamana doğar benm kızım içerde durmayacak gibi duruyo 😂😂😂🥰🥰🥰